Ajutor neasteptat pentru FCSB! Selectionerul Contra i-a recomandat unui jucator de nationala sa accepte oferta: "Au mare nevoie de el pe acel post!"

Ajutor neasteptat pentru FCSB! Selectionerul Contra i-a recomandat unui jucator de nationala sa accepte oferta: "Au mare nevoie de el pe acel post!"

Miercuri 28 Noiembrie 2018, 19:41

FCSB n-a mai avut jucatori pe teren la ultimele partide ale nationalei.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Daca in trecut numarul de jucatori de la FCSB convocati la echipa nationala era semnificativ, la partida cu Muntenegru nu a fost niciun jucator din echipa lui Nicolae Dica la nationala, dupa accidentarea lui Romario Benzar. Acest lucru s-ar putea schimba insa: FCSB ii doreste pe Alex Pascanu si Andrei Ivan, cei care au facut pasul catre nationala mare la ultimele meciuri din UEFA Nations League.

”Eu i-am recomandat sa-si gaseasca echipa la care sa joace. Indiferent. Da, cum sa nu (daca FCSB e o optiune)? Mai ales, ca din ce am vazut, au nevoie de un jucator pe postul acela de un jucator precum Pascanu.

Mai ales ca este un jucator care s-a integrat foarte, din ceea ce l-am simţit eu la nationala, are calitati extraordinare" a spus Cosmin Contra la Telekom Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT