Ajutor neasteptat pentru FCSB! Selectionerul Contra i-a recomandat unui jucator de nationala sa accepte oferta: "Au mare nevoie de el pe acel post!"

FCSB Alexandru Pascanu Cosmin Contra Nicolae Dica Superliga Ajutor neasteptat pentru FCSB! Selectionerul Contra i-a recomandat unui jucator de nationala sa accepte oferta: "Au mare nevoie de el pe acel post!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 19:41
Data actualizarii: Miercuri 28 Noiembrie 2018, 19:56

FCSB n-a mai avut jucatori pe teren la ultimele partide ale nationalei.

Daca in trecut numarul de jucatori de la FCSB convocati la echipa nationala era semnificativ, la partida cu Muntenegru nu a fost niciun jucator din echipa lui Nicolae Dica la nationala, dupa accidentarea lui Romario Benzar. Acest lucru s-ar putea schimba insa: FCSB ii doreste pe Alex Pascanu si Andrei Ivan, cei care au facut pasul catre nationala mare la ultimele meciuri din UEFA Nations League.

”Eu i-am recomandat sa-si gaseasca echipa la care sa joace. Indiferent. Da, cum sa nu (daca FCSB e o optiune)? Mai ales, ca din ce am vazut, au nevoie de un jucator pe postul acela de un jucator precum Pascanu.

Mai ales ca este un jucator care s-a integrat foarte, din ceea ce l-am simţit eu la nationala, are calitati extraordinare" a spus Cosmin Contra la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!