Liga 1

AICI e ambitia lor: 3 jucatori care TRAG de meciul cu Targu Mures ca sa o impresioneze pe Steaua! Petrolul s-a pregatit:

Petrolul are sansa unor afaceri dupa urmatoarele 90 de minute din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 14:23
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 15:12

Chiar daca mai raman doua etape de jucat in Liga I dupa cea din week-end, clubul de la Ploiesti depinde mai ales de cea care urmeaza - deplasarea de la ASA Targu Mures.

O victorie sau macar un egal pentru Petrolul - echipa neinvina in deplasare -, alaturi de o victorie a Stelei in meciul de la FC Brasov, ar insemna revenirea ros-albastrilor pe primul loc in clasament cu 180 de minute inainte de finalul sezonului curent. Adica din nou prima sansa la titlu, cu ajutorul celor de la Petrolul.

Stelistii au spus in mai multe randuri ca spera ca macar una dintre adversarele lui ASA din ultimele etape sa incurce echipa din Ardeal. Intre timp, Targu Mures are pe teren propriu cu Petrolul, in deplasare cu Astra si acasa in ultima etapa, cu Otelul (deja retrogradata).

La prima vedere, sperantele stelistilor stau in meciul dintre Petrolul si ASA. Astra are pe banca un antistelist convins - Sumudica -, in timp ce Otelul nu mai are pentru ce juca in ultima etapa. Nici Petrolul nu mai are pentru ce juca, insa unii dintre jucatori au un o altfel de presiune.

Aceea a transferului - Steaua doreste in mod clar sa aduca doi jucatori de pe OZN Arena: Toto Tamuz si Alcenat, anunt facut chiar de patron - AICI. Pe langa ei, de remarcat ar mai fi si fundasul croat Ipsa, unul dintre cei mai buni aparatori din tara.

Tamuz are 27 de ani, este cotat la 1,9 milioane de euro si mai are contract pana in vara lui 2016; Alcenat are 29, este cotat la 1,7 mil. si ramane liber la vara.

In timp ce Ipsa ar putea sa-l inlocuiasca pe Varela, in cazul unui transfer - Ipsa ramane si el liber peste o luna si jumatate, este cotat la 350.000 de euro si are 29 de ani. Clubul are insa optiune de prelungire pentru inca doua sezoane, greu de crezut ca va fi activata, mai ales din cauza finantelor subrede de la Ploiesti.

Tamuz nu va juca, pentru ca este accidentat, insa e prezent in lotul echipei sale si are un cuvant important in vestiar, deci isi poate motiva colegii.

EXCLUSIV: Petrolul poate scoate din buzunar un milion de euro! Dilema la Ploiesti inainte de meciul cu ASA Targu Mures

Modifică setările cookies