Liga 1

GALERIE FOTO Aguero își vinde 'cea mai inutilă achiziție', care l-a costat 'doar' 1.5 milioane de euro: „Are pânze de păianjen peste tot”

Kun Aguero a recunoscut care a fost cea mai proastă achiziție pe care a făcut-o. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 21:29
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 23:02

Kun Aguero (33 ani) este un împătimit al mașinilor. În colecția atacantului se află și un Lamborghini Aventador, pe care l-a cumpărat în 2014, cu 1.5 milioane de euro. 

Însă, autovehiculul nu a fost pe placul argentinianului, acesta mărturisind că nu înțelege de ce l-a achiziționat, așa că l-a scos la vânzare. Doar că în cei 7 ani, Aguero a ajuns să ceară pentru Lamborghiniul său doar 222.000 de euro, pierzând aproape 1.3 milioane de euro. 

„Nu ştiu pentru ce naiba l-am cumpărat. Probabil că are vreo 1.200 de kilometri în şase ani. L-am folosit rar. M-am gândit vreo doi ani de ce naiba l-am luat. Acum stă în frig şi în ploaie. Are pânze de păianjen peste tot”, mărturisea Aguero într-un interviu acordat recent, potrivit as.com. 

În această perioadă, atacantul a optat să se deplaseze cu autovehicule produse de Ferrari şi Bugatti. De fapt, argentinianul și-a arătat atracția pentru mașinile de viteză recent, atunci când a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie de la calificările ultimei curse de Formula 1 din acest sezon, de la Abu Dhabi, care va decide câștigătorul dintre Hamilton și Verstappen.

Tot în Abu Dhabi, Aguero a fost supus la mai multe investigații medicale. După ce în meciul cu Alaves, din etapa a 11-a din campionatul Spaniei, s-a prăbușit pe teren, acuzând o durere în capul pieptului. În urma mai multor analize, starul argentinian a fost confirmat cu probleme cardiace. 

Modifică setările cookies