adnan aganovic CFR Cluj Steaua Superliga

Aganovic trece prin momente cumplite dupa accidentarea din meciul cu CFR: "Trebuie sa manance timp de o luna doar cu paiul!"

Adnan Aganovic e out timp de doua luni dupa infrangerea cu CFR din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 15:20
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 15:21

A fost operat dupa ce s-a ales cu dubla fractura de mandibula in urma unei lovituri cu genunchiul in figura. Mijlocasul nu poate sa manance nimic solid din cauza durerilor. Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, foloseste accidentarea lui Aganovic drept argument in defavoarea celor care au acuzat arbitrajele pro-Steaua din campionat.

"Ma surprinde ca se vorbeste de Hategan, dar de Balaj aproape deloc. Sa vedem cum s-a accidentat Aganovici, care a fost lovit cu genunchiul in gura. Dubla fractura de mandibula, timp de o luna va pleca doar cu paiul. Nici la box nu se prea intampla asa ceva. De ce nu e rosu si la primul fault al lui Thiago Lopes? Cu trei zile inainte de meciul cu Voluntari nu primim doua penalty-uri, cum e avantajata Steaua? Dinamo zice ca Steaua e ajutata, dar uita de cele doua penalty-uri clare din meciul direct. Vreau sa comenteze cineva de la Dinamo fazele!", a spus MM la Dolce.

Modifică setările cookies