Aganovic trece prin momente cumplite dupa accidentarea din meciul cu CFR: "Trebuie sa manance timp de o luna doar cu paiul!"

Aganovic trece prin momente cumplite dupa accidentarea din meciul cu CFR: "Trebuie sa manance timp de o luna doar cu paiul!"

Adnan Aganovic e out timp de doua luni dupa infrangerea cu CFR din campionat.

A fost operat dupa ce s-a ales cu dubla fractura de mandibula in urma unei lovituri cu genunchiul in figura. Mijlocasul nu poate sa manance nimic solid din cauza durerilor. Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, foloseste accidentarea lui Aganovic drept argument in defavoarea celor care au acuzat arbitrajele pro-Steaua din campionat.

"Ma surprinde ca se vorbeste de Hategan, dar de Balaj aproape deloc. Sa vedem cum s-a accidentat Aganovici, care a fost lovit cu genunchiul in gura. Dubla fractura de mandibula, timp de o luna va pleca doar cu paiul. Nici la box nu se prea intampla asa ceva. De ce nu e rosu si la primul fault al lui Thiago Lopes? Cu trei zile inainte de meciul cu Voluntari nu primim doua penalty-uri, cum e avantajata Steaua? Dinamo zice ca Steaua e ajutata, dar uita de cele doua penalty-uri clare din meciul direct. Vreau sa comenteze cineva de la Dinamo fazele!", a spus MM la Dolce.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies