Adrian Mutu Rapid vlad dragomir Superliga

Adrian Mutu, gata să dea lovitura! Insistă pentru transferul românului care a criticat neconvocarea la națională

Adrian Mutu (43 ani) vrea să își construiască din Rapid o echipă puternică, ce poate avea pretenții la titlu în Superliga României. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 13:08
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 13:10

Antrenorul giuleștenilor și l-ar dori la Rapid pe unul dintre jucătorii care a făcut spectacol cu naționala U21 a României la Campionatul European de tineret din Italia din 2019. Tehnicianul și-a făcut o listă de transferuri pentru perioada următoare, iar unul dintre numele apărute este cel al lui Vlad Dragomir (23 ani).

Tânărul jucător român, legitimat în prezent la Pafos, echipa de pe primul loc din prima ligă din Cipru, trecut pe la Academia lui Arsenal, se află pe radarul Rapidului, iar antrenorul ar insista către conducere ca transferul să se facă, informează playsport

Vlad Dragomir, dorit la Rapid de Adrian Mutu 

Mijlocașul român ar fi tentat să vină în țară, la Rapid, în contextul în care înțelegerea cu Pafos îi expiră în vara lui 2023. În acest sens, transferul său nu ar trebui să îi coste mult pe oficialii giuleșteni, ținând cont că ciprioții vor dori să obțină o sumă în schimbul său decât să îl piardă gratis. 

Vlad Dragomir este jucător important pentru Pafos, care l-a transferat în august 2021 de la Virtus Entella, având 12 meciuri jucate în acest sezon, timp în care a marcat un gol și a dat și o pasă de gol. Recent, jucătorul român s-a plâns de faptul că nu a fost convocat la echipa națională pentru meciurile amicale din noiembrie, iar selecționerul Edward Iordănescu i-a dat replica

Edward Iordănescu, iritat de declarațiile lui Vlad Dragomir 

Edward Iordănescu i-a oferit o replică lui Dragomir, criticând alegerea jucătorului român de a face astfel de declarații înainte de meciurile naționalei. Totodată, selecționerul a punctat că l-a urmărit pe Vlad Dragomir în Cipru și i-a taxat pe jucătorii care își exprimă public nemulțumirile legate de neconvocări. 

„Cred că, atunci când un jucător iese în spațiul public și vorbește înaintea unui meci, putem trage anumite concluizii. Îmi pun întrebarea dacă nu cumva e o doză de egoism să ieși și să spui asta înaintea unui meci important. 

Ai colegi acolo, ai jucători care sunt în fața unui joc important. Eu mă uit foarte tare la caracter, la capacitate de integrare a unui jucător într-un lot. Eu chiar l-am urmărit pe Dragomir, i-am urmărit jocul. Cunosc limba greacă, mi-am luat foarte multe informații despre el, despre evoluțiile lui din Cipru. E un jucător care, la fel ca toți ceilalți, are tot timpul ușa deschisă la echipa națională. Dar dacă cineva crede că după jumătate de sezon jucată în Cipru poate imediat să vină la echipa națională, greșește!Trebuie să continue să muncească. 

Dacă va continua să progreseze, cu siguranță îi va veni momentul. Poate echipa națională a ajuns într-un moment prea jos și oricine crede că e nedreptățit că nu e la națională! Interesul echipei naționale e mai important decât orgoliul. Dar, pentru mine, e important cum se comprotă fiecare atât la națională, cât și la echipa de club și în spațiul public”, a spus Edward Iordănescu la conferință. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!