Adrian Mutu FCSB Florinel Coman Rapid Superliga

Adrian Mutu a recunoscut interesul Rapidului pentru un fotbalist de la FCSB: "S-a discutat despre el, da"

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman i-ar fi cerut să-l lase să plece de la echipă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 10:13
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 10:16

Florinel Coman nu se află în cea mai bună formă de când și-a început cariera fotbalistică, iar Gigi Becali a precizat faptul că noul căpitan al FCSB-ului și-a dorit să fie împrumutat pentru a-și reveni.

Adrian Mutu a confirmat informația potrivit căreia și l-ar fi dorit pe mijlocașul de la FCSB, însă înaintea debutului de sezon, tehnicianul de la Rapid dezvăluind că acum nu mai este de actualitate această mutare. 

"Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni. 

Nu era o ambiție să îl transfer. Dacă pot să în transform pe Coman? Nu știu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător", a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport.

Gigi Becali nu vrea să renunțe la Florinel Coman

Patronul de la FCSB nu intenționează să renunțe așa ușor la serviciile căpitanului echipei, considerând că fără el nu mai are vreo șansă pentru campionat.

"El săracul, mi-e milă, nici el nu mai știe. Eu nu pot să îmi dau seama, el era cum ar veni Mbappe, uite unde a ajuns Mbappe după 5 ani și uite unde e el. Hagi m-a vrăjit pe drept la ora aia, așa era, așa îl vedeam și noi, e adevărat că dacă zice el ceva eu țin cont. El are talentul, știința, capacitatea, să scoată din jucători mai mult decât pot ei. 

Fiind la el acolo, nouă ne iau ochii, dar dacă pleacă de la ei, nu mai sunt. Nu mă gândesc la soluția asta, dacă nu erau atâtea puncte diferență era altceva, dar dacă îl dau pe Florinel Coman, la revedere, adio, îmi iau adio și de la campionat", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies