Adrian Mititelu CFR Cluj - FCU Craiova FCU Craiova Marius Croitoru Superliga

Adrian Mititelu a pus din nou tunurile pe Marius Croitoru: „A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa!” 

Eșecul lui FCU Craiova, 1-3 cu CFR Cluj, l-a făcut pe Adrian Mititelu să vină cu noi reproșuri legate de Marius Croitoru, fostul antrenor al echipei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 09:05
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 09:05

În runda a 17-a din Superligă, CFR Cluj s-a impus fără probleme împotriva lui FCU Craiova, 3-1, și a urcat pe locul 3, cu 31 de puncte, la un punct în spatele Rapidului. 

Marius Croitoru, văzut responsabil de Adrian Mititelu pentru forma slabă a lui FCU 

Adrian Mititelu nu a numit un nou antrenor după plecarea lui Marius Croitoru, în urmă cu o lună, echipa fiind pregătită de cuplul Paul Răducan - Florin Drăgan. Iar după înfrângerea cu gruparea din Gruia, finanțatorul oltenilor l-a criticat din nou pe fostul tehnician al lui FCU Craiova, acuzându-l că i-a apuizat pe jucători. 

„Pun antrenor când voi găsi pe cineva care se va plia pe ce vreau. Mă grăbesc, dar încet cum e vorba aia. Graba strică treaba şi nu vreau să mă grăbesc, aşa era şi când l-am pus pe Croitoru în vară, când eram în închisoare. A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. În perioada lui Trică, echipa era de play-off, cu Napoli la fel, a urmat cursul clubului.

Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte.

Acum aşteptăm un antrenor, dar sper să nu vină unul care să-i termine pe jucători. Vrem un antrenor care să se plieze pe filozofia clubului, sper ca într-o săptămână să rezolvăm.

Sarcinile pe care le cer antrenorilor sunt, de exemplu, cu privire la stilul de joc, la formulă. Noi vrem să-l punem în valoare pe Bauza, el e cel mai important jucător din echipă. Mai sunt şi alte chestiuni legate de jucători, din ce ţări vin, stilul lor. Nu pot să dau afară un jucător pentru că nu vrea un antrenor.

Aşa a fost şi cu Compagno când l-am adus. Antrenorii nu prea îl voiau, dar eu insistam cu el”, a spus Adrian Mititelu pentru Prima Sport

În urma acestei înfrângeri, FCU Craiova a coborât pe locul 14, antepenultima poziție din clasament, cu doar 16 puncte după 17 etape. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!