Adrian Mazilu, lăudat de un oficial de la FCSB: "Îmi place foarte mult"

Adrian Mazilu FCSB mihai pintilii Superliga Adrian Mazilu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Octombrie 2023, 10:49
Data actualizarii: Marti 17 Octombrie 2023, 10:48

Adrian Mazilu (18 ani) va pleca de la Farul Constanța în iarnă.

Gheorghe Hagi îl va ceda în iarnă pe Adrian Mazilu celor de la Brighton & Hove Albion, în Premier League, după ce englezii au plătit în vară trei milioane de euro pentru serviciile winger-ului.

Adrian Mazilu, lăudat de un oficial de la FCSB: "Îmi place foarte mult"

Mihai Pintilii, antrenor secund FCSB, a vorbit despre Adrian Mazilu și a subliniat cât de mult îi place jocul practicat de fotbalistul format la Academia lui Gheorghe Hagi.

„Îmi place Adrian Mazilu foarte mult”, a spus Mihai Pintilii, potrivit OrangeSport.

Adrian Mazilu a ajuns la prima reprezentativă a Farului în iulie 2022, iar de atunci a bifat 37 de apariții, a reușit să marcheze nouă goluri și să paseze decisiv în patru situații diferite, în aproximativ 2.200 de minute petrecute în echipamentul clubului.

  • În sezonul 2022/23, Adrian Mazilu a pus umărul la primul titlu câștigat de Farul Constanța în istorie

Mihai Pintilii mai vrea întăriri la FCSB

În momentul de față, FCSB pare acoperită pe toate pozițiile, însă Mihai Pintilii, secundul lui Elias Charalambous, nu se ferește să spună că și-ar mai dori unele întăriri.

"E un lot bun, cu care chiar trebuie să câştigi campionatul. (n.r. – dacă ar mai face vreun transfer) Inter aş mai aduce pe cineva. Eu personal aş mai aduce pe cineva genul lui Olaru. (n.r. – E cineva în campionatul intern?) Nu, Olaru e unic", a spus Mihai Pintilii, potrivit Orangesport.

FCSB va disputa următorul meci, pe teren propriu, în compania lui FC Voluntari, într-un duel programat în etapa cu numărul 13 din Superliga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!