Mihai Pintilii, impresionat de doi jucători de la Rapid: "Nu credeam că va juca titular"

mihai pintilii FCSB Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Octombrie 2023, 09:56
Data actualizarii: Marti 17 Octombrie 2023, 09:56

După disputarea a 12 etape din Superliga României, FCSB este lider, având un avans de trei puncte față de CFR Cluj.

Antrenată oficial de Elias Charalambous, în pregătirea vicecampioanei României are un rol important Mihai Pintilii, cel care nu are licența PRO. 

Întrebat despre jucătorii care l-au impresionat în acest debut de campionat, în afara celor de la FCSB, tehnicianul a avut un răspuns interesant, nominalizând, printre altele, doi fotbaliști de la rivala Rapid. 

"Îmi place Emmers, să ştii că face sezon bun şi Ioniţă care nu credeam că va juca titular, dar el a avut tot timpul calităţi şi îmi place Mazilu foarte foarte mult", a declarat Mihai Pintilii, potrivit Orange Sport.

Mihai Pintilii mai vrea întăriri la FCSB

În momentul de față, FCSB pare acoperită pe toate pozițiile, însă Mihai Pintilii, secundul lui Elias Charalambous, nu se ferește să spună că și-ar mai dori unele întăriri.

"E un lot bun, cu care chiar trebuie să câştigi campionatul. (n.r. – dacă ar mai face vreun transfer) Inter aş mai aduce pe cineva. Eu personal aş mai aduce pe cineva genul lui Olaru. (n.r. – E cineva în campionatul intern?) Nu, Olaru e unic", a spus Mihai Pintilii, potrivit Orangesport.

FCSB va disputa următorul meci, pe teren propriu, în compania lui FC Voluntari, într-un duel programat în etapa cu numărul 13 din Superliga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!