Chindia - Rapid Adi Mutu Superliga Superliga

Adi Mutu, supărat după înfrângerea usturătoare cu Chindia: „Aș fi schimbat mai mulți jucători”

Rapid nu a putut să o învingă pe Chindia Târgoviște, unde și-a făcut Anton Petrea debutul pe bancă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 00:24
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 00:22

Adi Mutu a vorbit după meci la flash-interviu și a evidențiat faptul că echipa sa a tratat jocul cu superficialitate, intrând cu o oarecare relaxare încă din primul minut.

Mutu: „Suntem supărați”

„Da, suntem supărați, bineînțeles. Am pierdut un meci într-o manieră care nu e ok. Am intrat foarte relaxați pe teren și am avut lipsă de atitudine. 

(n.r. Costache și Ioniță II scoși) Da, bine... Dacă aș fi putut schimba, aș fi schimbat mai mulți. Am încercat să creez un șoc în echipă, pentru a putea reveni pe tabela de marcaj. 

Ce să spun, am jucat o repriză, am greșit o repriză și după a fost greu. Chiar dacă am dominat jocul, nu am reușit să revenim.

Nu caut scuze pentru jocul pe care îl prestează adversa, pentru că echipa adversă joacă cu armele ei și încearcă să obțină un rezultat. Noi trebuie să realizăm că suntem pe un loc în clasament care ne obligă să jucăm mult mai bine când întâlnim aceste echipe care au un antifotbal în anumite momente. Noi trebuie să venim cu momente să tranșăm jocul în favoarea noastră.

Cred că e vorba de agresivitate. De împins jocul, l-am împins. Nu ne-am creat ocazii. Alea pe care le-am avut nu am reușit să le fructificăm, au fost câteva ocazii bune pe care nu am reușit să le fructificăm.

Relaxarea cu care am intrat nu e OK și atunci când întâlnești astfel de echipe care au o atitudine mai bună decât tine, se vede. Trebuie să avem atitudine și să muncim la fiecare meci. E un campionat destul de puternic.

(n.r. golul anulat Rapidului) Nu știu, m-am uitat și eu la fază de câteva ori. Nu vreau să găsim o scuză pentru relaxarea cu care am intrat pe teren, dar dacă se adaugă în plus și o fază de genul, să anulezi un gol, e mai greu.”, au fost cuvintele lui Adi Mutu, după meci.

Chindia - Rapid 2-1

Chindia a deschis scorul în minutul 15, prin Daniel Popa.

În prima repriză, arbitrul Lucian Rusandu a anulat două goluri în urma analizei VAR: în minutul 19 golul rapidistului Albu – pentru ofsaid, şi în minutul 33 golul târgovişteanului Popadiuc, tot pentru ofsaid. In repriza secundă, Chindia a marcat pentru 2-0 prin Neguţ, care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Moldovan.

Sefer a redus din diferenţă pentru Rapid, în minutul 59, dar Chindia a câştigat meciul obţinând prima victorie a sezonului în Superligă.

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Boldor, Boldor, Dumitraşcu (Fernandez 46) - Akhmatov, Vorobjovas (C. Dinu 46) - A. Şerban, Popadiuc (Passaglia 84), Neguţ (Chamed 90) - D. Popa (Grubac 78). ANTRENOR: Toni Petrea

RAPID: Moldovan – Onea (Fl. Ştefan 60), Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais – Crepulja (Emmers 71), Albu, Al. Ioniţă II (Luckassen 37) – Sefer (Pănoiu 71), Dugandzic, Costache (Papeau 37). ANTRENOR: Adrian Mutu

  • Cartonaşe galbene: Dumitraşcu 32, Boldor 38, Akhmatov 70, Toni Petrea 79 / Junior Morais 55, Moldovan 68, Emmers 89
  • Arbitri: Lucian Rusandu – Stelian Slabu, Romică Bîrdeş - Iulian Călin
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies