Adi Mutu o avertizează pe FCSB după anunțul lui Gigi Becali: "Nu e o mișcare inteligentă!"

Adrian Mutu FCSB Gigi Becali Giulesti Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 19:54
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 19:54

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a prefațat partida cu FCU Craiova și a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace în Giulești.

FCSB a transmis că ar fi interesată să joace pe Stadionul din Giulești posibila finală a campionatului cu CFR Cluj, având în vedere că nu poate juca pe Arena Națională, însă Mutu spune că rivala ar face o eroare.

Adrian Mutu: "Nu e o mișcare inteligentă ca FCSB să joace în Giulești"

Referitor la posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj pe Stadionul Rapid Giuleşti, așa cum Gigi Becali și-a anunțat intenția, Adrian Mutu a afirmat:

"Nu cred că ar trebui să ne afecteze cine joacă pe stadionul nostru. Spun că el al nostru pentru că se numeşte Rapid Giuleşti, dar el poate fi închiriat oricărei alte echipe pentru că e făcut din bani publici.

Dar nu cred că e o mişcare inteligentă pentru un club ca FCSB să joace exact pe stadionul unde întâmpină rivalitatea cea mai mare. De aceea nu cred că se va întâmpla acest lucru", a spus Mutu, potrivit Agerpres.

Gigi Becali a vorbit la "Ora exactă în sport" despre situația echipei sale în legătură cu situația stadioanelor și a venit cu o propunere inedită. Patronul FCSB a declarat că își dorește să vorbească cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, pentru a discuta cu liderii galeriei lui Rapid, în cazul în care ar exista posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, pe arena din Giulești. 

"Dacă FCSB vine în Giulești, vom fi alături de CFR"

Gigi Răducanu, lider al galeriei rapidiste, a declarat că, în eventualitatea disputării unui meci decisiv între FCSB și CFR pe Giulești, fanii vișinii vor fi prezenți pe stadion pentru a susține campioana României.

"Am rezerve că și-ar dori chiar și Gigi Becali. A făcut această declarație doar ca să le arate pisica celor care au putere de decizie la CSA Steaua. Eu cred că nici ei nu își doresc asta, conducătorii, suporterii. Am văzut că și Florin Tănase a declarat că stadionul este mic pentru ei. Nu știu cât de mic este... 

Nu ne-am simți bine să vină FCSB în Giulești, să joace meciul decisiv pentru titlu, să mai și câștige și să se bucure la noi... Puneți-vă în locul nostru! Să vină rivalii de moarte să se bucure în Giulești! Oamenii se strâng în jurul stadionului, pot ieși lupte. Cine își asumă aceste riscuri?

Dacă se întâmplă, CFR e echipă de-a noastră. Sunt prieten cu Varga. O să fim acolo alături de CFR. E vorba de tradiție!", a declarat Răducanu la DigiSport.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!