Adrian Mutu antrenor rapid mihai iosif Rapid Superliga

VIDEO Adi Mutu, noul antrenor al Rapidului? ”Briliantul” s-a filmat pe stadionul din Giulești

Adrian Mutu (43 de ani) alimentează zvonurile cum că ar putea fi noul antrenor al Rapidului, după ce echipa din Giulești nu a mai câștigat de opt etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 08:16
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 08:20

”Briliantul” a postat pe contul său de Instagram un videoclip de pe noul stadion Rapid, ce urmează să fie inaugurat în luna martie. Mutu nu a dat prea multe detalii, dar pare a fi vorba despre un videoclip publicitar.

”Acțiune!”, este descrierea videoclipului postat de Mutu, în care apare șutând de la 11 metri, direct în vinclu.

  • Adrian Mutu

Adrian Mutu ar urma să pregătească echipa pentru play-out. În campionat, Rapid are un program ușor (Dinamo, FCU Craiova și Academica Clinceni), însă este limitată de rezultatele a trei echipe: FC Argeș trebuie să obțină cu cinci puncte mai puțin decât Rapid, iar Farul sau FC Botoșani să aibă rezultate bune pentru Rapid.

Pentru a accepta să vină la Rapid, Mutu vrea să își aducă pentru oameni în staff. Primul dintre ei este Bogdan Pătrașcu, antrenor secund care a mai colaborat cu ”Briliantul” și la FCU Craiova.

Marius Șumudică: ”Mă doar când văd că se discută cu Mutu”

„Suporterilor rapidiști vreau să le spun în felul următor: pentru Șumudică nu ați făcut nimic, cum a făcut Dinamo, de exemplu, când a vrut să-l aducă antrenor pe Bonetti, pe Rednic, pe Uhrin. Suporterii Rapidului, când l-au dat afară pe Șumudică, și erau un simbol pentru ei, nu au făcut nimic pentru mine! Au fost oameni la Rapid care înseamnă mult sub ceea ce înseamnă Șumudică. Mult, mult!

Nu pot să spun că nu mă doare când văd că se discută cu Mutu, înainte de a se discuta cu Șumudică! Mă doare. Nu pot să mă compar cu Mutu ca fotbalist, dar la antrenorat experiența e de partea mea. Am antrenat în Golf, am 150 de meciuri în Turcia, am jucat în cupe europene”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!