Adi Mutu jubilează după seria excelentă a Rapidului: "E cel mai bun din țară!"

Adrian Mutu Antonio Sefer FC Arges Horatiu Moldovan Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 00:25
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 00:25

Rapid a câștigat contra lui FC Argeș, scor 2-1, în cadrul etapei a patra din Superliga, iar giuleștenii au urcat pe primul loc.

Antonio Sefer a fost omul meciului, cu două goluri spectaculoase. Rapid a rămas în inferioritate numerică din minutul 79, după eliminarea lui Dragoș Grigore din postura de ultim apărător, iar FC Argeș a redus din diferență în prelungiri, în urma unui autogol al lui Kait.

Adrian Mutu, după Rapid - FC Argeș 2-1

La finalul meciului, Adrian Mutu a avut cuvinte de laudă pentru Horațiu Moldovan, care a avut câteva intervenții extraordinare, dar și pentru Antonio Sefer, autorul celor două goluri.

Antrenorul Rapidului a subliniat că nu se gândește la titlu, ci doar la obiectivul clubului din acest sezon, accederea în play-off.

"A fost un meci dificil, mai ales în prima repriză, contra unei echipe care se apără bine, care ne-a închis spațiile foarte bine până la gol. Am avut și puțin noroc în prima repriză, cu un portar bun, pe care vreau să-l felicit. Cred că e cel mai bun din țară.

A trebuit să mișcăm mingea cât mai repede, de pe o parte pe cealaltă pentru a-i dezechilibra. A fost nevoie de un joc mai elaborat pe margine, ceea ce s-a întâmplat la gol, când Costache a atacat adâncimea.

Așa cum spuneam când am venit aici, știu ce calități are Antonio Sefer. De multe ori îl încurajez să meargă aproape de poartă. El trebuie să vină cât mai aproape. Când își eliberează piciorul e foarte periculos. Avea nevoie pentru moral, se antrenează foarte bine și de aceea joacă la Rapid.

Aș fi vrut să judece într-un alt mod Grigore acea fază, dar mă bucur că a luat decizia corectă și l-a oprit pe Ișfan. Probabil devenea o situație de unu contra unu cu portarul.

Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul. Nici nu s-a terminat etapa, nu ne facem iluzii. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Noi nu ne comparăm cu nicio echipă, play-off-ul rămâne obiectivul principal și vrem să-l atingem. Avem un parcurs sănătos al clubului și avem timp în sezoanele următoare să ne batem la titlu. Acum vrem să scoatem maxim din acest campionat

De transferul lui Omrani nu știu nimic și nici nu vreau să comentez mai mult.

Știu că publicul de la Petrolul e un public frumos, cald și abia așteptăm să jucăm. Sperăm să scoatem maxim din acel meci", a spus Adrian Mutu.

Pentru Rapid urmează derby-ul cu Petrolul, de la Ploiești, programat sâmbătă, de la ora 21:45, în etapa a cincea din Superliga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!