Adi Mutu a văzut lista pregătită de Gigi Becali și a reacționat: ”Nu e realizabil!”

Gigi Becali Adrian Mutu FCSB Superliga Gigi Becali (FCSB) / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 14:03
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 18:34

Gigi Becali (65 de ani) vrea să facă mai multe transferuri în vară, pentru a se asigura că FCSB va ajunge în Champions League.

Philip Otele,  Louis Munteanu, Denis Alibec și chiar Alex Mitriță sunt jucătorii doriți de Gigi Becali la gruparea roș-albastră. 

Adrian Mutu: ”Gigi bagă puțin bățul prin gard!”

Adrian Mutu a văzut transferurile pe care vrea să le facă Gigi Becali la FCSB, însă ”Briliantul” se îndoiește că planul finanțatorului roș-albaștrilor va decurge conform așteptărilor.

Chiar dacă susține că Gigi Becali l-ar putea transfera pe Philip Otele de la CFR Cluj dacă va achita o sumă considentă, în privința lui Alexandru Mitriță, Mutu este absolut convins că acesta nu va accepta să meargă la FCSB.

Ambele mi se par că nu sunt realizabile. Cu Otele poate dacă plătește bani pe el. Are calități, nu pot să mă pronunț, a fost jucătorul meu și e interpretabil.

Vreau să îl laud cât e corect, nu mai mult decât e cazul. Lotul trebuie echilibrat, trebuie să aibă dublură peste tot. Cu Mitriță nu e realizabil, chiar dacă îi plătește lui Rotaru două milioane.

Nu se duce Mitriță în primul rând. Asta a aruncat-o așa Gigi, Gigi asta face, știe că a luat deja campionatul, dar se uită la cei mai buni de la echipe, să bage puțin bățul prin gard, să se agite ei puțin, să fie sigur”, a spus Adrian Mutu la Fanatik. 

Mihai Rotaru: "Mitriță la FCSB? Nu ne arde de glume"

Mihai Rotaru a reacționat la o zi după declarațiile lui Becali, catalogând intenția finanțatorului de la FCSB drept o glumă. "Nu suntem în situația în care să ne ardă de glume", a spus patronul oltenilor, pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!