Liga 1

Chindia - CS Mioveni 0-0 | Cele două echipe au căzut la pace și au înregistrat o remiză albă 

Chindia Târgoviște și CS Mioveni au remizat în etapa a 23-a a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 11:00
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 16:08

Chindia Târgoviște - CS Mioveni 0-0 

 

Echipele pregătite de Emil Săndoi și Alexandru Pelici au înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0, în runda 23 din Liga 1. Cu toate că a avut mai multe șuturi pe poartă, 4 la 1, Chindia nu a putut să obțină cele trei puncte. 

În urma acestui rezultat, Chindia Târgoviște ocupă locul 12, cu 24 de puncte, în timp ce CS Mioveni se află cu o poziție mai sus, având un punct mai mult. 


Echipele de start 

Chindia Târgoviște: Căbuz - Martac, Pițian, Iacob, Ioniță - Corbu, Kocic, Popadiuc, Butean - Popa, Florea 

CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Vereș, Dumitriu, Burnea - Rădescu, Buziuc, Sanoh

8 septembrie 2021, Chindia-Farul 2-0: a fost singurul succes reuşit de târgovişteni în ultimele nouă meciuri jucate din postura de gazde, în rest au trei remize şi cinci înfrângeri.

16 august 2021, Dinamo - CS Mioveni 0-1: a fost ultima victorie reuşită de argeşeni pe teren advers în Liga 1. Au urmat trei rezultate de egalitate şi cinci partide pierdute, potrivit lpf.ro.

Chindia Târgovişte - CS Mioveni, duminică, 30 ianuarie – ora 14.00

Elevii lui Alexandru Pelici au primit cel puţin un gol în nouă dintre cele 11 jocuri disputate în deplasare în ediţia curentă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în principala competiţie internă, pe 10 septembrie 2021, când târgoviştenii s-au impus în deplasare cu 1-0, graţie golului marcat de Doru Popadiuc. Acesta a fost şi singurul duel direct pe prima scenă între cei doi antrenori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies