A „dispărut” după ce a semnat cu FCSB! Ce s-a întâmplat cu fotbalistul pe care Becali a plătit aproape un milion de euro

eduard radaslavescu FSCB Gigi Becali Superliga Gigi Becali / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 17:27
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 17:52

Scădere dramatică a unui fotbalist venit în toamnă la FCSB de  la Farul Constanța.

Gigi Becali a plătit aproape un milion de euro și care ar fi trebuit să devină „jucătorul numărul unu de la FCSB” cunoaște o scădere importantă de formă.

Cu doar 11 meciuri disputate în tricoul FCSB-ului, în acest sezon de Superliga, fără să fie titular în măcar unul dintre ele, Radaslavescu a bifat cu FC Voluntari (scor 1-2) primul său meci din acest an, fiind trimis pe teren în minutul 87, în locul lui Edjouma.

  • Eduard Radaslavescu

Dragomir: „Radaslavescu, mare talent!”

Dumitru Dragomir este de părere scăderea de formă a lui Eduard Rădăslăvescu vine pe fondul lipsei de meciuri, acesta fiind mai mult rezervă de când s-a transferat la FCSB.

„Mă uitam la Radaslavescu, mare talent,  la Hagi a jucat trasnet, jucător de mare viitor, aici nu poate să fugă 20 de minute, pentru că nu poți să fii fotbalist stând pe bancă”, spunea Dumitru Dragomir, în urmă cu câteva luni, la PRO ARENA.

Gigi Becali, încrezător că Radaslavescu își va recâștiga forma

Deși recunoaște că fotbalistul sosit de la Farul Constanța este departe de forma la care era când l-a transferat, Gigi Becali este încrezător că acesta va reveni la o formă mai bună în viitorul apropiat.

„Îmi place Radaslavescu. Dacă crede cineva că am luat țeapă, se înșală. Îl văd din mișcări că va fi fotbalist. Încă n-are experiență, e copil, n-a jucat mult, dar se vede dorința lui, voința de a pasa, se vede că are viziune de joc, viteză și agresivitate.

Va fi fotbalist, față de Musi, care e adevărat că driblează, face, drege, dar e prea lent. Între Musi și Radaslavescu, îl aleg pe Radaslavescu, deși Musi e de la noi.

Veți vedea cine va fi Radaslavescu la 20 de ani. Va începe echipa cu el, primul pe listă! O să fie jucătorul numărul 1 de la FCSB. E activ, agresiv, se zbate.

La fotbal, dacă n-ai bărbăție, să nu-ți fie frică de minge, ești mort! Unde e mingea, e și Radaslavescu, o iubește! Are bărbăție să o primească. Dacă ți-e frică de minge, că nu știi ce să faci cu ea, degeaba ai talent”, puncta Gigi Becali la PRO ARENA.

  • Sosit la FCSB în toamna anului 2022, Eduard Radaslavescu mai are contract cu „roș-albaștrii” până în iunie 2027 și are o cotă de piață de 600.000 de euro.

Ciprian Marica: „Radaslavescu trebuie să joace la FCSB!”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!