CFR Cluj Chindia Targoviste Dan Petrescu Emmanuel Yeboah gabriel debeljuh Superliga

A venit nota de plată pentru CFR Cluj! Cât vor fi suspendați Dan Petrescu, Yeboah și Debeljuh după meciul cu Chindia

CFR Cluj a avut trei oameni eliminați la meciul cu Chindia Târgoviște, din ultima etapă, câștigat de campioana României, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 17:52
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 17:54

După ce a rezolvat meciul de la pauză, grație golurilor marcate de Muhar și Yeboh, situația de la Ploiești a devenit tensionată. Atacanții Emanuel Yeboah și Gabriel Debeljuh, dar și antrenorul Dan Petrescu au fost eliminați direct de centralul Iulian Călin.

Dan Petrescu, Emmanuel Yeboah și Gabriel Debeljuh, suspendați

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunțat astăzi sancțiunile: Dan Petrescu, Emmanuel Yeboah și Gabriel Debeljuh au fost suspendați pentru două meciuri. Antrenorul a fost amendat cu 320 de lei, iar cei doi atacanți cu câte 3.000 de lei.

Astfel, toți cei trei vor fi suspendați la meciurile cu FC Botoșani și FC Hermannstadt.

"AFC Chindia Târgoviște vs. FC CFR 1907 Cluj - Eliminare:Yeboah Emmanuel | Dan Petrescu | Debeljuh Gabriel (oaspeti) - În temeiul art.63.2.4.a se sancționează jucătorul Yeboah Emmanuel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei. 

În temeiul art.53.1. din RD se sancționează dl. Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri si penalitatea sportivă de 320 lei. În temeiul art.63.1.a.raportat la 63.2.4.a se sancționează jucătorul Debeljuh Gabriel cu suspendare pentru 2 jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei", se arată pe site-ul LPF.

Scandal la Chindia - CFR Cluj | Dan Petrescu și Emmanuel Yeboah, eliminați

Fotbalistul din Ghana, care a marcat un gol superb în finalul primei reprize, a avut o intervenție neinspirată la mijlocul terenului. Yeboah a încercat să câștige un duel pentru minge cu Ioniță, dar s-a dus cu crampoanele în zona abdomenului adversarului.

Iulian Călin i-a arătat direct cartonașul roșu lui Yeboah, iar decizia a stârnit reacții nervoase din tabăra lui CFR Cluj. Dan Petrescu a protestat vehement și a fost și el eliminat de arbitru.

De asemenea, Yeboah a refuzat să iasă de pe teren, s-a certat chiar și cu stewarzii care au intervenit, iar în cele din urmă a fost scos de pe teren de unul dintre oamenii de ordine, care l-a luat în brațe și l-a trimis la vestiare.

Modifică setările cookies