Liga 1

A venit, a lovit, acum si-a anuntat plecarea! Inca un dinamovist si-a facut bagajele: "Plec de bunavoie si nesilit de nimeni"

Inca un jucator a plecat de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iunie 2014, 09:49
Data actualizarii: Luni 16 Iunie 2014, 09:59

A fost transferat inaintea acestui sezon si era anuntat ca unul dintre fotbalistii de la care se asteapta sa lupte pentru titularizare. Ionut Cioinac (23 de ani) a avut insa parte de o aventura nereusita in Stefal cel Mare, mijlocasul transferat de la Fortuna Poiana Campina, care a mai jucat si la ASA Targu Mures, bifand un singur meci la echipa mare a "cainilor". Cioinac a jucat doar 37 de minute pentru prima echipa a lui Dinamo, timp in care a reusit "performanta" de a-si marca un autogol si de a face un penalty in meciul cu Viitorul, incheiat cu victoria echipei lui Gica Hagi, scor 2-1.

De la acel meci, mijlocasul nu a mai fost oprit nici macar pe banca de rezerve de Stoican, acesta jucand doar la echipa a doua.

Acum, Ionut Cioinac a ales sa se desparta de Dinamo printr-o metoda inedita si si-a anuntat plecarea pe Facebook.

"De buna voie si nesilit de nimeni am luat decizia de a merge mai departe. E ca si cum te-ai trezi dintr-un somn adanc si-ti dai seama ca trebuie neaparat sa sari din pat si sa traiesti mai departe. Am avut motivele mele, pe care prefer sa nu le dezbat aici si acum. M-am framantat mult, e drept. Nu e usor sa iei o decizie majora care schimba cursul vietii tale, mai mult, atunci cand deja acel lucru a inceput sa faca parte din viata ta zilnica. Plecarea aceasta a fost ca si o despartire de cineva drag, insotita de priviri derutate din partea unora si de intelegere si victorie din partea altora, de intrebari mai mult sau mai putin pertinente si de afirmatii, constatari care de care mai veridice sau nu. Si in toate cazurile, oamenii trebuie sa fie constienti ca totul se intampla cu un motiv…ma bucur ca am facut parte din acest grup minunat…. SUCCES INCONTINUARE!!!“, a scris Cioinac pe Facebook.

Modifică setările cookies