A tinut exilul lui Gnohere doar un meci? Andone il vrea pe Bizon in echipa pentru a-si indeplini obiectivul: "S-ar putea sa-l chem, dar trebuie sa mai avem o discutie"

Fara Gnohere, Dinamo a invins-o pe CSM Poli Iasi cu 3-1. Golurile "cainilor" au fost marcate de debutantii Nemec si Maric, dar si de Grahovac (autogol). Pentru moldoveni a inscris Piccioni.

Dinamo s-a descurcat fara Gnohere in meciul cu CSM Poli Iasi. Cu Bizonul in tribuna, echipa lui Andone nu i-a lasat nicio sansa formatiei lui Nicolo Napoli, pe care a invins-o cu 3-1.

Inlocuitorul lui Gnohere in atacul lui Dinamo, slovacul Nemec, a inscris si el, spunand ca spera sa ramana in echipa: "A fost bine. Vreau sa marchez din nou si sa o fac in curand. Sper ca acest gol sa-mi dea incredere", a spus Adam Nemec.

Exilat de la prima echipa, Gnohere se poate intoarce insa destul de repede pentru a-i face concurenta lui Nemec. Conditia este sa o faca si "cu capul", nu doar prin simpla prezenta.

Ioan Andone a declarat dupa meci ca ea dispus sa revina la sentimente mai bune fata de varful francesz.

"Nu stiu daca va reveni de maine, dar vom avea o discutie cu el saptamana asta. El a fost toata vara cu capul la transferuri, ma si mir ca a inceput asa bine campionatul. Ba s-a gandit la Alaves, ba la nu stiu ce echipa. Realitatea e ca au fost oferte, dar niciuna nu s-a finalizat. Nu ii mai era cpaul aici. S-a vazut si la Targu Mures asta", a spus Ioan Andone.

"Eu vreau sa vad competitie intre el si Nemec. Ba chiar, alteori pot juca si impreuna. Daca isi prelungeste contractul, ma pune in situatia sa joc cu amandoi. O sa avem doi bizoni in atac", spunea Andone si in urma cu o saptamana.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies