A semnat cu echipa din Liga 1 și a reacționat imediat: ”Avem de muncit”

Poli Iasi Superliga Tony da Silva Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 13:54
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 13:53

Tony da Silva a semnat prelungirea cu Poli Iași.

Moldovenii s-au salvat de la retrogradare la finele actualei stagiuni. Cu două victorii consecutive obținute în ultimele două etape ale play-out-ului, Poli Iași și-a revendicat locul 12 și a scăpat de baraj.

A semnat cu echipa din Liga 1 și a reacționat imediat: ”Avem de muncit”

Clubul a anunțat că Tony da Silva și echipa lui au semnat prelungirea cu Poli Iași. Lusitanul a reacționat după ce ”a pus pixul pe foaie” și a mărturisit că următorul sezon va fi extrem de dificil.

”Ne-am înțeles încă un an și sunt bucuros că voi continua munca la Iași. Acum avem de muncit împreună cu conducerea pentru a întări echipa. Jucătorii sunt în vacanță, dar noi avem foarte mult de muncit, pentru că va fi un sezon dificil. 

Încă nu am stabilit obiectivul. Vrem să întărim echipa mai întâi și abia după aceea vom stabili ce ne putem propune. 

E prea devreme să vorbim de obiectiv. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că nu avem un buget foarte mare, cum au alte echipe. Dar eu ca antrenor vreau să luptăm în fiecare meci la victorie”, a spus Tony da Silva, potrivit ProSport.

Salvată de la retrogradare, Poli Iași și-a anunțat antrenorul pentru următorul sezon

  • La finalul lui martie, Poli Iași l-a demis pe Leo Grozavu, la câteva ore după ce moldovenii au pierdut cu FC Botoșani (1-2), ultima clasată de atunci

După câteva căutări, ieșenii au decis să-l instaleze pe banca tehnică pe Anthony Da Silva (43 de ani), fostul jucător de la CFR Cluj care a antrenat până la începutul lui martie în Portugalia, la CDC Montalegre.

Conducerea ieșeană a decis, după ce Tony a salvat clubul de la retrogradare, să-l păstreze pe lusitan la cârma lui Poli și pentru următoarea stagiune: ”Continuăm cu Tony, Rui, Joao și Steven în sezonul 2024-2025!”, se arată în comunicatul emis de moldoveni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!