FCSB edi iordanescu Iulian Cristea Superliga

A oprit conferinta de presa ca sa vorbeasca despre jucatorul dorit de FCSB: "El trebuie sa inteleaga ASTA!"

Transferul asteptat de FCSB pentru play-off are sanse mici sa se realizeze.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Februarie 2019, 13:37
Data actualizarii: Duminica 17 Februarie 2019, 13:47

Gaz Metan are un meci extrem de important astazi contra celor de la Sepsi, duel direct in lupta pentru locurile de play-off. Inaintea meciului, Edi Iordanescu a oprit conferinta de presa pentru a-i transmite un mesaj lui Iulian Cristea, fundasul care a semnat cu FCSB un contract din vara. FCSB vrea sa-l aduca inca din aceasta iarna pe jucatorul de 24 de ani.

"Este aici, eu vorbesc permanent cu el si daca este nevoie o fac si prin intermediul camerelor si probabil mesajul este si mai clar.

Este jucatorul Mediasului si interesul lui este sa joace. La FCSB, cand te duci, presiunea este mare, asteptarile sunt mari, repede esti etichetat.

El trebuie sa fie pregatit din toate punctele de vedere, nu numai tehnico-tactic ci si din punct de vedere mental. Acolo trebuie sa fii solid din punct de vedere mental, el este inca un copil, este intr-un proces de maturizare, este intr-un proces de crestere in continuare.

FCSB-ul cred ca a facut o achizitie foarte buna si poate face o treaba foarte buna acolo dar in momentul de fata este aici. Atata timp cat nu este un acord intre cluburi, interesul lui este sa se pregateasca cat mai bine, sa reuseasca sa fie bun si competitiv la jocuri, sa fie eficient la echipa si peste trei luni de zile cu siguranta ca i se va indeplini si aceasta dorinta normala si logica de necondamnat, sa faca pasul la un club cu aspiratii mai mari si cu sustinere financiara mai mare" a spus Edi Iordanescu intr-o conferinta de presa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!