Ondaan FCU Craiova Superliga

”A fost ucis, împușcat în cap!” Explicația neașteptată a lui Ondaan, după celebrarea din duelul cu Petrolul

FCU Craiova a trecut de Petrolul Ploiești, în Cupa României, scor 1-0.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 23:53
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 00:27

Singurul gol al duelului de pe stadionul ”Ilie Oană” a fost marcat de Terrel Ondaan. Fotbalistul de 28 de ani a ajuns în această vară în România, după o cariera impresionantă în Olanda.

Atacantul a evoluat pentru formații precum Ajax, AZ Alkmaar, Telstar, Willem II, Excelsior, Zwolle sau NEC Nijmegen, având patru goluri în 98 de meciuri jucate în prima ligă din Olanda.

  • ”A fost ucis, împușcat în cap!” Explicația șocantă a lui Ondaan, după celebrarea din duelul cu Petrolul

El a înscris în minutul 52, finalizând o acțiune frumoasă a Craiovei, după un joc eficient de pase al echipei. Imediat după gol, atacantul s-a dus în fața galeriei și a celebrat într-un mod unicat, având două degete la tâmplă și mâna stângă la gură. 

El a explicat, după meci, celebrarea, iar răspunsul său este unul șocant. Un prieten de-a său a fost împușcat mortal în urmă cu o lună, în cap, iar gestul său a fost un omagiu pentru amicul său.

"Acum o lună, un prieten a fost ucis, a fost împușcat în cap. A fost un prieten foarte bun de-ai mei, era un element pozitiv din viața mea și a prietenilor mei. Golul acesta este pentru el", a spus Ondaan.

Modifică setările cookies