Duminica 14 Ianuarie 2018, 09:52

A fost la Manchester United si Manchester City, acum e asteptat in Liga I. Echipa care spera sa dea lovitura cu un transfer surprinzator


	A fost la Manchester United si Manchester City, acum e asteptat in Liga I. Echipa care spera sa dea lovitura cu un transfer surprinzator

Fotbalistul libian Sadiq El Fitouri e asteptat in Liga I. El are 23 de ani si a trecut pe la Manchester City si Manchester United.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

CSM Poli Iasi il asteapta in Romania pe fotbalistul libian in varsta de 23 de ani Sadiq El Fitouri. Acesta si-a facut junioratul la Manchester City, trecand apoi pe la Salford City, Manchester United si Chesterfield. El a jucat ultima data la Al Ahli Tripoli.

El Fitouri s-a nascut in Libia, dar a copilarit in Anglia, unde a studiat si si-a facut junioratul.

Fundas de meserie, El Fitouri a fost junior la Manchester City, iar pana la 23 de ani a mai fost legitimat la Salford, Manchester United si Chesterfield. Doar la ultima dintre formatii a apucat sa joace!

De mentionat si faptul ca acesta a ajuns la United dupa ce a fost recomandat de Gary Neville si Paul Scholes, care l-au urmarit in perioada Salford.

0 comentarii
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT