A fost capitan la 17 ani! "Seamana foarte mult cu tatal lui." Patrick Petre i-a impresionat pe toti colegii

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 08:50

	A fost capitan la 17 ani! "Seamana foarte mult cu tatal lui." Patrick Petre i-a impresionat pe toti colegii

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Patrick Petre a debutat pentru Dinamo, la doar 16 ani si 9 luni. Baiatul lui Florentin Petre a fost si capitan pentru 10 minute in meciul castigat cu Progresul Cernica, 2-0.

"Joi seara, inainte de primul antrenament cu echipa mare, aveam mari emotii, mi-am aranjat de vreo doua ori echipamentul pentru ca ma gandeam ca poate nu-mi dau altul. Dar, cand am ajuns in vestiar , aveam un loc al meu si tricoul aranjat frumos. M-am simtit fotbalist. La meci, emotiile s-aur risipit de cand am pasit pe gazon, mi-am facut curaj, sa impresionez prin acuratetea paselor, nu sa ma apuc sa mad au mare", a spus Patrick.

Petre i-a impresionat si pe ceilalti jucatori ai lui Dinamo. Vedeta Rotariu este incantat de noul sau coleg. "Seamana foarte bine cu tatal sau. Pare sa fi mostenit tot ce a avut mai bun fotbalistul Florentin Petre si spun asta fiindca l-am vazut in multe meciuri pe Florentin  atunci cand eram copil. Depinde doar de Patrick sa-si puna in valoare calitatile, dar potential are, este foarte talentat", a spus Rotariu.

Rotariu nu va juca pentru Dinamo in primul meci din acest retur. S-a accidentat la nationala U19 si poate rata chiar si meciul cu Steaua.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies