MAGIE pe terenul de baschet la All-Star Game. LeBron James a fost magic dar n-a fost desemnat MVP. Cele mai tari momente din meciul cu record de puncte VIDEO

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 08:37

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Meciul All-Star Game din NBA a oferit un meci extraordinar intre echipele Conferintei de Est si Conferintei de Vest. Partida care a avut loc la New Orleans a stabilit recordul de puncte intr-un All-Star Game - Estul s-a impus cu 163 la 155. Precedentul record era din 1987 cand s-au marcat 303 puncte. De asemenea, Estul a batut recordul de puncte marcate (Vestul reusise 155 in 2003). Desi a pierdut, Vestul a reusit sa bata un record - cele mai multe cosuri de 3 puncte, 16.

MVP-ul partidei a fost desemnat Kyrie Irving, cel care a reusit 31 de puncte si 14 assist. Cele mai multe puncte le-au reusit Kevin Durant si Blake Griffin, cate 38, cu doar 4 mai putin decat Wilt Chamberlain, cel care detine recordul intr-un All-Star Game.

LeBron James a avut si el o prestatie excelenta - in cele 33 de minute in care a evoluat a reusit 22 de puncte. Kobe Bryant nu a putut evolua din cauza unei accidentari la genunchi - el a fost inlocuit cu James Harden.

Iata cele mai tari faze din meci

Dribling superb al lui Stephen Curry

Carmelo Anthony a batut record de cosuri de 3pct

Cos senzational al lui LeBron

Inca un slam dunk superb, al lui John Wall

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies