A fost adus pe ultima suta de metri, ca solutie de avarie: "Am facut o afacere foarte buna!" LOVITURA data de Steaua cu doar 50.000 de euro
Miercuri 11 Aprilie 2018, 09:59

A fost adus pe ultima suta de metri, ca solutie de avarie: "Am facut o afacere foarte buna!" LOVITURA data de Steaua cu doar 50.000 de euro

A impresionat la Steaua desi a fost adus pe ultima suta de metri.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Cristi Balgradean a reusit sa isi castige fara probleme locul de titular in poarta Stelei, chiar daca a fost adus pe ultima suta de metri a perioadei de transferuri. Balgradean a venit la Steaua dupa plecarea lui Nita si dupa ce conducerea echipei si-a dat seama ca Vlad este prea tanar pentru a putea face fata presiunii luptei la titlu.

Portarul in varsta de 30 de ani a trecut printr-un moment dificil la meciul cu Craiova cand s-a ciocnit cu Razvan Popa, iar atitudinea sa dupa acel incident l-a cucerit pe Nicolae Dica.

"Am asteptat 7-8 minute sa vad daca Balgradean poate juca. Medicul spunea ca nu mai poate sa intre, el spunea ca vrea sa joace. Il felicit pentru determinarea avuta. Dupa meci, s-a dus imediat la spital si a fost cusut. A riscat foarte mult, a facut sacrificii pentru echipa. Noi avem nevoie de asemenea jucatori, care se sacrifica pentru formatie. Am facut o afacere foarte buna aducandu-l pe Balgradean. Nu doar pentru ca a facut meciuri foarte bune, dar pare ca e de o viata la Steaua", a declarat Dica pentru DigiSport.

50.000 de euro i-a costat pe stelisti aducerea lui Balgradean.VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Ce articole mai vrea să strecoare PSD în OUG anunțată, oficial, doar pentru cele constituționale