A făcut show cu România la EURO 2019 U21, iar acum o va ajuta pe FCU Craiova să revină în Superligă

FCU Craiova Adrian Mititelu eugen anghel Superliga Adrian Mititelu / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 16:22
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 16:22

FCU Craiova a fost surpriza neplăcută din sezonul recent încheiat. 

Deși avea aspirații la play-off, formația patronată de Adrian Mititelu a retrogradat în Liga 2, după ce a încheiat pe ultimul loc în play-out.

Eugen Anghel, noul antrenor cu portarii al lui FCU Craiova

Acum, Adrian Mititelu vrea ca echipa sa să revină cât mai repede în primul eșalon, însă așa cum era de așteptat au început și schimbările. Oltenii au anunțat în cursul zilei de miercuri faptul că echipa are un nou antrenor cu portarii, pe Eugen Anghel, cel care s-a mai aflat și în urmă cu trei ani în staff-ul formației din Bănie.

Eugen Anghel a făcut parte din staff-ul naționalei U21, în 2019, când ”tinerii tricolori” s-au calificat până în semifinalele Campionatului European, unde a fost învinsă de Germania. Anghel a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și va încerca să îi ajute pe olteni să revină în Superliga României.

Bine ai revenit, Eugen Anghel!

Eugen Anghel este noul antenor cu portarii al FCU 1948. El a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani.

Eugen Anghel a fost antrenor cu portarii în cadrul clubului în perioadele 29 mai 2021 - 5 octombrie 2021 și 17 ianuarie 2022 - 16 noiembrie 2022.

În trecut, a mai pregătit portarii Echipei Naționale a României U21 și ai echipei FC Argeș.

Ca performanțe, Eugen Anghel a obținut două calificări cu Echipa Națională a României U21 la Campionatele Europene U21 în anii 2019 și 2021, la ediția din 2019, România fiind oprită în semifinală de către Germania. Alături de Eugen Anghel, Echipa Națională a României U21 a obținut și calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo în anul 2020.

Eugen Anghel este lector la Școala Federală de Antrenori a FRF și este responsabil cu licențierea antrenorilor de portari din România”, a fost anunțul formației din Bănie.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!