3 jucatori, out de la Dinamo! Ce spune Rednic despre transferurile lui TAMAS si Radut

3 jucatori, out de la Dinamo! Ce spune Rednic despre transferurile lui TAMAS si Radut

Mircea Rednic va face noi mutari in lot din iarna.

3 jucatori se pregatesc sa plece de la club, Feussi, Ghomsi si Van Haaren, urmand ca Rednic sa incerce transferul lui Radut. Tamas nu intra in discutie.

"Tamas nu poate fi o solutie pentru Dinamo, am patru fundasi foarte buni. Trebuie sa tinem cont si de situatia lui Puljic, pentru ca el este impumutat la Dinamo. Trebuie sa clarificam situatia. Il apreciez pe Tamas, am lucrat cu el, dar nu cred ca e cazul. Cu Radut nu am mai discutat din vara, am fost acuzat degeaba. El stie ca il doresc foarte mult. Avem bani sa-l luam pe Radut, daca nu avem, mai vindem un jucator sau doi si facem rost de bani. Dar poate cu Radut o sa lucrez in alta parte"

"Ultimele trei meciuri sunt foarte importante. Cine trebuia sa plece, a plecat deja, dupa aceste trei meciuri vom vedea. Eu imi doresc sa ramana toti la Dinamo, dar nu depinde doar de mine. Cu Van Haaren si Ghomsi a fost o situatie mai speciala. Van Haaren chiar si-a cautat echipa in perioada in care se putea transfera. A fost in Olanda, nu si-a gasit echipa, i-am dat sansa sa se antreneze cu prima echipa, a avut tot sprijinul. I-am dat si sansa sa joace. Dar am cazut de acord ca pe viitor nu vom mai continua impreuna. A inteles si el si Ghomsi. Cu restul nu am mai vorbit. Doar cu Feussi am mai avut o discutie astazi legata de el si sper sa inteleaga mesajul meu. in locul celor care au plecat vor veni altii, am avut timp sa vedem jucatorii pe care ni-i dorim si va fi mult mai bine cand vor incepe pregatirea cu echipa. Nu cred ca vom lua de la Astra, am vazut deja ca Steaua va lua patru jucatori de acolo. Dar si la Dinamo, daca vine o oferta buna, orice jucator este de vanzare", a declarat Mircea Rednic.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies