Nu s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva: un record de MILIOANE cade la revenirea lui McGregor! Anunt de ultima ora despre LUPTA ANULUI
Luni 03 Septembrie 2018, 19:18

Nu s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva: un record de MILIOANE cade la revenirea lui McGregor! Anunt de ultima ora despre LUPTA ANULUI

Conor McGregor revine in UFC.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

In meciul de revenire, McGregor il va avea adversar pe Khabib Nurmangomedov pe 6 octombrie. Confruntarea va sparge o bariera a incasarilor din drepturile de televizare, dupa cum a declarat chiar presedintele UFC Dana White. 

"Sunt convins ca va face doua milioane din pay-per-view", a declarat White pentru Yahoo. 

Pana in prezent, recordul este detinut de meciul lui Conor McGregor cu Nate Diaz din 2016, care a atras 1,6 milioane din pay-per-view. 

Este de asteptat ca aceasta confruntare sa atraga dublul acestei cifre, ajungand la 3 milioane de cumparatori in Statele Unite.

Connor McGregor a luat o pauza de doi ani de la luptele din UFC si a boxat cu legendarul Floyd Mayweather. Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”