2 firme, o campioana in FALIMENT si o gaura de 4 milioane de euro! Cum s-a ales PRAFUL de o echipa de Champions League:

Autor: Sport.ro
Luni 08 Iulie 2013, 08:49

	2 firme, o campioana in FALIMENT si o gaura de 4 milioane de euro! Cum s-a ales PRAFUL de o echipa de Champions League:

Otelul este la un pas de dezastru, chiar daca in urma cu putina vreme incasa 20 de milioane de euro de la UEFA, dupa ce castigase titlul in Liga 1.

Scenariul a fost asa: echipa a luat titlul in 2011, apoi a jucat in Liga Campionilor. reteta financiara de succes, cu incasari de 20 de milioane de euro.

Apoi, conducerea s-a schimbat, milionarul Adamescu venind la sefia echipei. Numai ca Otelul a ajuns in pragul falimentului la scurta vreme si nu se stie inca daca va mai avea putere sa inceapa, cat si sa termine urmatorul sezon.

"S-a incheiat un contract de asigurare cu Astra, in valoare de 4 milioane de euro! Patru milioane! Otelul e, practic, cel mai asigurat club din Romania, atat de asigurat ca se apropie de faliment!. Astra Asigurari e o societate din grupul TNG, al lui Adamescu. S-a semnat un contract de parteneriat, e vorba despre o investitie de 10 milioane de euro in urmatorii cinci ani", spune fostul sef de la Galati, Marius Stan, citat de Gazeta, despre promisiunea initiala a lui Adamescu.

Acum, clubul solicita insolventa, fosta conducere da vina pe Adamescu, in timp ce sefii actuali acuza prostul management al lui Stan.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT