Liga 1

Liga Fal1ment: Otelul a depus cererea de intrare in insolventa! "Va fi deranj mare, nu trebuia sa se atinga nimeni de banii de la UEFA"

►Sambata, ora 12.00 - Comitetul Executiv decide sistemul Ligii I pentru sezonul viitor - in direct la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2013, 18:22
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2013, 18:30

Actionarii fostei campioane a Romaniei Otelul Galati au inregistrat la Tribunalul Bucuresti cererea de intrare in insolventa a gruparii moldave, informeaza viata-libera.ro, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti in cursul zilei de joi.

Actionarul majoritar al fotbal Club Otelul Galati SA este compania The Nova Group, controlata de omul de afaceri Dan Grigore Adamescu. The Nova Group a preluat actiunile clubului in luna septembrie a anului trecut.

Marius Stan, fostul presedinte al clubului si actualul primar al orasului Galati, e convins ca Otelul nu va putea termina campionatul sezonul viitor: "Sunt surprins la modul cel mai neplacut, e un deznodamant pe care, sa fiu sincer, il anticipam dupa actiunile actualului actionariat si imi confirma inca odata ca singurul scop al preluarii acestui club a fost devalizarea lui de milioanele care erau in cont. Sunt foarte sceptic si nu cred ca Otelul va termina campioantul, asta daca il va incepe."

"La Otelul va intra procuratura in scurt timp si va fi deraj mare, va spun eu. De banii de la UEFA nu trebuia sa se atinga nimeni" - Dumitru Dragomir, DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies