Afli tot ce misca in sport, in timp real!
Toate golurile, toata actiunea pe
SPORT.RO
!
Te anuntam imediat cum se intampla!
stiri
fotbal intern
Liga I
Liga II
Cupa Romaniei
fotbal extern
Liga Campionilor
Stranieri
Campionate Externe
Europa League
nationala
EURO
EURO U21
sporturi
Handbal
Tenis
Box
Volei
Alte Sporturi
Local Kombat
Baschet
Simona Halep
UEFA EURO 2020
Video
program tv
Fii alaturi de noi:
SPORT.RO
Fotbal intern
Liga 1
Live Text
Steaua - Biel-Bienne
Miercuri 21 Ianuarie 2015, 18:45
Steaua
Claudiu Keseru
Biel-Bienne
Like on Facebook
Share on Twitter
PRIMA victorie a Stelei in 2015!
Popa si Keseru au marcat in victoria cu Biel Bienne, scor 2-0!
VIDEO
Steaua s-a impus in al doilea amical din aceasta iarna, 2-0 cu elvetienii de la Biel Bienne, ultimul loc in liga a doua. Adi Popa si Keseru au marcat.
FULLSCREEN
Galerie Foto
/
Liga 1
Ultimele stiri
Ultimele video
Cele mai citite
Liga 1
BREAKING NEWS | Negocieri avansate intre FCSB si Inter pentru transferul lui Morutan!
Detaliul la care nu se inteleg cele doua cluburi
Noi probleme pentru Alex Ionita in scandalul cu ANAD! Impresarul se dezice de el: "Nu mi se pare un om stabil"
Informatii de ultima ora despre Olaru si Miron dupa accidentarile din weekend! Cand ar putea reveni pe gazon si ce meciuri rateaza
EXCLUSIV | Atacantul revelatie din Liga 1 ar putea avea un viitor suprinzator! "Merita un efort financiar si sunt oferte bune pentru el"
"Pentru Dinamo intru in zid!" Declaratie superba de dragoste a lui Stefan Radu fata de echipa din Stefan cel Mare
EXCLUSIV | "Are un mare rol in echipa! Nu alearga mult, alearga cu rost!" Becali, despre importanta lui 'Mbappe' Coman la FCSB
EXCLUSIV | Cum comenteaza Becali faptul ca Dinu o vrea pe FCSB campioana! "E vocea dreptatii! De-aia e bine sa raspunzi cu pace"
"M-a rugat sa nu-l mai critic fiindca il afecteaza!" Olimpiu Morutan, discutie sincera cu fostul sau patron! Ce raspuns a primit jucatorul
Conducerea lui Inter s-a decis! Ce vor face cu Lautaro Martinez si Romelu Lukaku din sezonul urmator! Antonio Conte si-a dat acceptul
BREAKING NEWS | Negocieri avansate intre FCSB si Inter pentru transferul lui Morutan! Detaliul la care nu se inteleg cele doua cluburi
Noi probleme pentru Alex Ionita in scandalul cu ANAD! Impresarul se dezice de el: "Nu mi se pare un om stabil"
Astra - Dinamo, LIVE de la ora 19:00 | Duel echilibrat in semifinalele Cupei Romaniei! Echipele probabile
Informatii de ultima ora despre Olaru si Miron dupa accidentarile din weekend! Cand ar putea reveni pe gazon si ce meciuri rateaza
Metoda inedita prin care germanii incearca sa scape de stres! Linia fierbinte la care pot sa sune oricand au nevoie: "E un chilipir"
Mihai Leu, marturisiri emotionante despre momentul care i-a pus capat carierei: "Nu-mi venea sa cred ca dintr-o data totul s-a terminat"
Neymar, aproape de o noua intelegere cu PSG! Pe ce perioada ar putea semna si cum este afectat transferul lui Mbappe
Decernarea Premiilor Oscar, in premiera, LIVE pe VOYO, singura platforma online din Romania care va transmite festivitatea de premiere
Cartonasele semnate de Haaland au ajuns la Asociatia pe care o ajuta Sovre! Mesajul postat de reprezentantii ONG-ului din Bihor
"Sper sa primesc steagul si sa ma intorc cu o medalie!" Ce spune Simona Halep despre participarea la Olimpiada. De ce nu participa la Fed Cup
EXCLUSIV | Atac incredibil al lui Gigi Becali la adresa lui Edi Iordanescu! "Nu a recuperat el nimic, arbitrii au recuperat punctele!" Ce spune de arbitraje
EXCLUSIV | Popescu recunoaste greselile facute de la Viitorul! "Din pacate, am deviat de la identitate! De acum vom reveni la ce am fost"
EXCLUSIV | "Putem realiza anul asta ce nu am reusit anul trecut!" Oficialii Craiovei, optimisti inainte de startul playoff-ului
Mihai Leu, dezvaluiri interesante din timpul carierei de profesionist pe www.sport.ro: "Asta m-a costat sfarsitul carierei"
Mihai Leu, dezvaluiri interesante din timpul carierei de profesionist pe www.sport.ro: "Asta m-a costat sfarsitul carierei"
Bogdan Stelea, marturisiri spectaculoase de la inceputul carierei sale. Ce a spus cand a ajuns prima data la Dinamo
Oficialii lui Sepsi ies la atac dupa meciul cu FCSB! "Daca lasa jocul, nu e bine, daca fluiera prea mult, nu e bine! Si noi am avut penalty in tur"
Gica Popescu, dezvaluri inedite de la inceputul carierei. Ce a facut cu primii bani, intr-un interviu pe www.sport.ro
"Sunt pe lista neagra a Spaniei, pentru ca am refuzat sa-mi dea cetatenie". Gica Craioveanu, dezvaluiri despre cariera in Spania
Primele imagini cu sportivul care si-a DISTRUS pieptul la antrenamente! Cum arata dupa operatia suferita si ce i-au spus medicii! Detalii cu impact emotional
VIDEO. Scandal cu Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a cerut ajutor la 112
CTP: „Ce inseamna ca Vlad Voiculescu nu e diamant? Inseamna ca e prost, dar e prostul nostru”
A prins un peste de 2.6 milioane de euro si e halucinant ce a ales sa faca cu el! Barbatul care a uimit intreaga planeta
Ronaldo s-a INFURIAT si a PLECAT de pe teren inainte de finalul meciului! A trantit banderola dupa ce a fost FURAT! Imaginile care fac inconjurul lumii
Hagi, EROUL lui Radoi! Victorie LA LIMITA dupa ce am luat doua goluri in DOUA MINUTE! Executii SUPERBE ale lui Mihaila si Tanase! Aici ai tot ce s-a intamplat in Romania 3-2 Macedonia
Nici Hagi, nici Dobrin! Pe cine considera Gica Craioveanu cel mai bun fotbalist roman: "Era un artist al balonului"
Becali, DISPERAT sa-l aduca la FCSB dupa ce l-a vazut in meciul cu Olanda! Pe ce jucator a pus ochii pentru Europa
Romania 0-1 Germania | Am inghetat cand sa le bagam cutitul! Romania, la un pas sa fie MARE cu Germania! Nita, mondial pe National Arena! AICI ai tot ce s-a intamplat
Budescu, calcaie si SHOW TOTAL in Arabia Saudita! I-a INNEBUNIT pe milionari! Ce le-a facut seicilor care-i cer 720 000 de euro
Fostul primar al sectorului 2 Neculai Onțanu, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare
LIVE: Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
Cadrele medicale de urgență de la Victor Babeș au sunat la 112 pentru a cere ajutor de la alte cadre medicale de urgență
Stirileprotv.ro
Probleme identificate la TIR-urile ATI. Explicațiile Departamentului pentru Situații de Urgență
Certificatul digital de vaccinare ar putea intra în vigoare la sfârșitul lunii iunie. În ce scopuri va fi folosit
Darius, cel mai mare iepure din lume, a fost furat. Poliţia încearcă să găsească făptaşii
Incont.ro
Primul pas pentru deschiderea unui restaurant este reprezentat dotarea acestuia cu echipamentele necesare, de la mobilier, până la utilaje și inventar de lucru.
(P) Trei categorii de produse esențiale pentru dotarea unui restaurant
(P) Smartphone nou? Top 6 accesorii de care ai nevoie
(P) De ce este necesară pardoseala flotantă?
Foodstory.ro
Care este cel mai bun și mai sănătos ulei pentru prăjit?
Iubești prăjitura Pavlova? La Share în bucate afli cum pregătești o Mini-Pavlova delicioasă
Oamenii de știință au descoperit un beneficiu nebănuit al unei banale verze
DeBarbati.ro
În timpul liber, bărbații au mai multe hobby-uri menite să îi deconecteze de la ruti-na zilnică, să îi ajute să se relaxeze și să se distreze.
(P) 8 moduri în care bărbații activi se relaxează
5 lucruri pe care ar trebui să le faci până la 40 de ani
DMX a murit. Rapperul suferise un infarct pe fondul unei supradoze
Yoda.ro
Spot a apărut în mai multe exerciții militare, alături de studenți.
Roboți folosiți în războaie? Celebrul Spot, testat în scenarii de luptă de armata franceză
A fost descoperită o parte necunoscută a Universului. Cum se schimbă harta cosmică
Cât de mult timp ți-ar trebui ca să faci o călătorie în jurul Lunii, pe jos?
Procinema.ro
(P) Redescoperă bucuria lucrurilor simple cu noile grătare de grădină economice!
(P) Topul celor mai bune filme despre jocuri de noroc
(P) Transformă-ți căminul într-un sanctuar de relaxare și căldură, cu focarele premium Pefoc!
Protv.ro
GIVEAWAY SĂPTĂMÂNAL Răspunde la întrebare și poți câștiga unul dintre cele 15 vouchere X 200 lei
Mihai Petre, amintiri din... vacanțe! Cum s-au simțit în expediția din Egipt
Care este posibilitatea de a se introduce a treia doză de vaccin după rapel?
Perfecte.ro
Plantele-gigant de interior, soluția inedită și la modă pentru a împrospăta aspectul și energia locuințelor pe timp de primăvară
Andra, apariție neașteptată pe internet. Artista s-a fotografiat fără pic de machiaj
Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea prințului Philip
©2021 Sport.ro |
Despre cookies
|
Politica de confidentialitate
Modifică setările cookies