Liga 1

10 pentru Europa League! CFR a reusit ultimul transfer al verii - un mijlocas brazilian! Unde a mai jucat:

CFR Cluj a bifat al 10-lea si ultimul transfer al verii, dupa cum a anuntat Iuliu Muresan, presedintele clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Iulie 2014, 09:49
Data actualizarii: Marti 01 Iulie 2014, 10:09

Calificati in Europa League de pe locul 5 al campionatului, dupa ce Dinamo a fost exclusa de catre UEFA din cauza insolventei, fostii campioni de la CFR au demarat un amplu proces de reconstructie, acestia bifand nu mai putin de 10 transferuri in ultima luna.

CFR Cluj, cea mai titrata echipa a ultimului deceniu in Romania, a reusit sa perfecteze si ultima mutare de pe lista, cea a brazilianului Christian da Silva Fiel.

In varsta de 25 de ani, mijlocasul a fost adus de CFR din Brazilia, dupa ce a mai trecut in sezonul trecut si pe la cipriotii de la APOEL Nicosia, de altfel singura experienta europeana a acestuia.

Christian da Silva Fiel a fost adus de la Gremio Esportivo Anapolis. Acesta a mai jucat in cariera sa la Tuna Luso, Time Negra, Goatuba, Evangelica si Castanhal.

"Cred ca mai vine doar un jucator. Suntem in discutii cu un numar 8 foarte bun. Daca reusim sa-l luam, ne-am asigurat la mijloc. E un mijlocas brazilian. Christian se numeste si a jucat la APOEL. In atac ii avem pe Ogbu, Tade, Guima, dar la mijloc mai avem nevoie de un jucator", spunea Iuliu Muresan inaintea perfectarii transferului.

CITESTE SI

Modifică setările cookies