Catalin Morosanu Daniel Sam Superkombat Kombat

VIDEO | Mesajul lui Catalin Morosanu dupa decizia scandaloasa a arbitrilor americani. Ce le transmite romanilor

Morosanu a fost invins la decizie in gala din Puerto Rico de englezul Daniel Sam. Evenimentul a fost sub jurisdictia Comisiei Atletice din USA, aceasta dand arbitrii judecatori ai galei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2016, 13:23
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2016, 13:28

Catalin Morosanu a transmis un mesaj in aceasta dimineata, spunand ca si el a ramas stupefiat de decizia luata de arbitri.

"Va multumesc frumos pentru sustinere, a contat foarte mult ca m-ati sustinut din Romania. Sunt foarte suparat si mahnit pe decizia arbitrilor. Ma asteptam sa castig meciul ori macar la un extraround. A fost o comisie de arbitri care a vazut altfel meciul. Oricum, asta e viata. Pierdem sau castigam, mergem inainte!

Va multumesc tuturor pentru mesaje, eu datorita voua exist. Va multumesc inca o data, mergem inainte.

Data viitoare, ca sa nu mai fie probleme, pe urmatorul adversar il voi face KO", a spus Catalin Morosanu intr-un mesaj video.

Va salut dragi prieteni, a fost un meci greu , sincer nu ma asteptam la o astfel de decizie , macar un extraround in cel mai rau caz! In viata pierdem, castigam important este sa iesim cu fruntea sus din orice situatie! Va iubesc si nu uitati ca datorita voua exist!

Posted by Catalin Morosanu on Sunday, March 27, 2016
Modifică setările cookies