"Sa iesi de la formol cu Poturak si apoi sa te dai cocos!" Replica dura pentru Ghita, dupa atacul la Benny. Cine i-a raspuns luptatorului

"Sa iesi de la formol cu Poturak si apoi sa te dai cocos!" Replica dura pentru Ghita, dupa atacul la Benny. Cine i-a raspuns luptatorului

Daniel Ghita se ia la tranta, la nivel declarativ, cu toata lumea! Luptatorul i-a provocat pe Morosanu, Benny si Catinas.

Ghita a revenit dupa 3 ani in ring si l-a invins pe Poturak in prima repriza. Acum, el vrea sa se bata cu Morosanu, Benny Adegbuyi sau Raul Catinas si ii ataca pe acestia, spunand ca sunt "luptatori de emisiuni TV". Ghita i-a transmis lui Morosanu ca stie unde il gaseste daca vrea "o lupta barbateasca".

Daniel Ghita este ironic si cu Benny Adegbuyi, el spunand ca luptatorul se eschiveaza de la lupta cerand o bursa prea mare pentru palmaresul sau. Ghita spune ca "luptatorii adevarati nu au centuri de plastic".

Cel care i-a raspuns lui Ghita din partea lui Benny este Cristian Margarit, un apropiat al luptatorului clujean si nutritionistul acestuia. Margarit este, de altfel, un cunoscut nutritionist, el colaborand inclusiv cu FC Viitorul.

"Pana la <canpion> si <mandrii ca sintem romini> poate ne explica si nou de ce i-a fost frica de Tavares. Cititi cu atentie. Tot respectul pentru ce a realizat ca sportiv, dar sa iesi de la formol si Poturak si apoi sa te dai cocos...si va rog sa ma scutiti de discutii gen <brusli il bate pe vandam>, ca nu mai suntem la gradinita", a scris Cristi Margarit pe Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri de relaxare adoptate de Guvern intră în vigoare de astăzi. Condițiile pentru desfășurarea festivalurilor
BRAT
Modifică setările cookies