"Prea multe zvonuri si informatii false legate de el!" Agentul lui McGregor face marele anunt: "Va lupta curand!"
Luni 09 Aprilie 2018, 09:11

"Prea multe zvonuri si informatii false legate de el!" Agentul lui McGregor face marele anunt: "Va lupta curand!"

Conor McGregor ar putea reveni in ring mai repede decat se anticipa dupa scandalul provocat in Statele United ale Americii.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Agentul luptatorului irlandez, Audie A Attar, a emis un scurt comunicat la patru zile dupa incidentele din Brooklyn. Attar isi apara clientul si lasa de inteles ca McGregor va reveni rapid in circuit.

"Au fost prea multe zvonuri si informatii false in legatura cu clientul meu. Cazul este acum pe masa autoritatilor si nu pot spune mai mult de atat. Tot ce pot sa spun este ca McGregor este un tata exceptional, un prieten extrem de devotat si unul dintre cei mai buni sportivi din lume. Abia asteapta sa revina si cred ca va lupta cat mai curand posibil"
, a fost comunicatul trimis de Attar presei engleze.

Conor McGregor a ajuns la politie, dupa ce a provocat un scandal monstru inaintea galei UFC 223. McGregor s-a predat singur in cursul noptii de joi dupa incidentele provocate. Impotriva lui McGregor au fost formulate trei capete de acuzare pentru atac si unul pentru comportament violent, iar irlandezul se va prezenta astazi in fata unui judecator din Statele Unite ale Americii. Irlandezul Conor McGregor a "descins" cu peste 20 de oameni la Barclays Center, inaintea galei UFC 223 din Brooklyn. Acesta a provocat un scandal monstru, fiind suparat ca organizatorii UFC i-au luat centura la categoria usoara!

Conor McGregor a platit 50.000 de dolari pentru a scapa de arest. El va fi judecat in stare de libertate, iar judecatorii i-au permis chiar sa se intoarca in Irlanda.VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Ce articole mai vrea să strecoare PSD în OUG anunțată, oficial, doar pentru cele constituționale