VICTORIE SENZATIONALA A LUI MOROSANU cu "Razboinicul" Sam! Moartea din Carpati "a murit si a inviat" in ring, apoi l-a pus la podea de 3 ori pe englez: VIDEO

VICTORIE SENZATIONALA A LUI MOROSANU cu "Razboinicul" Sam! Moartea din Carpati "a murit si a inviat" in ring, apoi l-a pus la podea de 3 ori pe englez: VIDEO

Catalin Morosanu isi continua turneul de retragere! El se bate in aceasta seara, IN DIRECT la ProTV, cu "Razboinicul" Sam. Daniel Sam l-a invins o data pe Morosanu!

UPDATE 00:00 Catalin Morosanu l-a invins la decizie pe Daniel Sam, dupa un meci nebun! Sam a fost la un pas sa il faca KO pe Morosanu in prima runda, dupa ce i-a "prins" ficatul cu o lovitura de genunchi. Morosanu a rezistat eroi, apoi in rundele 2 si 3 l-a pus de 3 ori la podea pe Daniel Sam!!!

Runda 1

Runda 2

Runda 3

UPDATE 23:40 Benny Adegbuyi castiga la puncte meciul cu Mihajlevic, dupa 4 runde!


Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi si Ciobanul Nastase dau cu pumnul in ringul de la Cluj. Morosanu isi continua turneul de retragere. In aceasta seara, IN DIRECT la ProTV, el se bate cu englezul Sam, intr-un meci revansa! Benny da si el peste croatul Igor Mihajlevic.

Morosanu: "Are 20 de kg peste mine, fratele meu! O sa fie razboi"


Catalin Morosanu a vorbit pentru ProTV si www.sport.ro dupa cantarul oficial.

"Asteptarea a luat sfarsit, dar il simt mare rau, fratele meu. Are 20 de kilograme peste mine, ma bat cu un monstru! Dar asta e, mi-am asumat, intru in ring. O sa fie un meci foarte greu, de aceea le cer clujenilor sa fie alaturi de mine! Eu am incercat sa-l intimidez, dar omul nu se lasa asa usor. E profesionist, va fi un meci care pe care!

O sa fie show, o sa fie razboi", a spus Catalin Morosanu.

Benny: "Ii avem pe fanii lui U Cluj alaturi"


Si Benny a vorbit dupa cantarul oficial.

"Ma simt bine, dar aici e despre lupta. Astazi am dat pentru prima data ochii cu el, maine va fi razboi. Sper sa avem suporterii alaturi de noi! Fanii lui U Cluj sunt alaturi de noi, deci suntem increzatori cu totii!", a spus si Benny.

FIGHT CARD-UL GALEI

  • CATALIN MOROSANU vs.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies