Campionul Serbiei la kickboxing vine la Bucuresti sa lupte cu El Nino Pattvean! Romanul i-a pus gand rau: "Sarbul va suferi prima infrangere"

Gala SAS Gym Legendele Piramidei e joi seara, la PRO X, de la ora 21:00!

Campionul Serbiei la kickboxing, Nikola Todorovic si-a nimicit adversarul in meciul pentru centura. Sarbul a reusit una dintre cele mai tari lovituri ale anului trecut in meciul pentru centura. 

Todorovic vine la la Bucuresti sa se bata intr-un superperfight cu El Nino Pattvean, in gala SAS Gym Legendele Piramidei, care e joi seara la PRO X, de la ora 21:00.

"Nu uita, numele meu este El Nino, ceea ce inseamna tornada! Va veni cod rosu de lovituri peste tine!", e amenintarea romanului. 

El Nino Pattvean se antreneaza cu Dan Mocanu, agentul rutier din Gaesti care descopera campioni in ringul de kickboxing.

"E cel mai greu meci pe care l-a disputat pana acum. Desi a avut numai meciuri grele, asta este o adevarata piatra de incercare, dar sunt sigur ca va face o figura frumoasa. Si, desi adversarul lui este neinvins pana la momentul acesta, ca si el, sarbul va suferi prima infrangere", spune antrenorul Mocanu. 

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Ludovic Orban: ”Salariul minim va creşte, dar nu pot da cuantumul”
BRAT