Campionul Serbiei la kickboxing vine la Bucuresti sa lupte cu El Nino Pattvean! Romanul i-a pus gand rau: "Sarbul va suferi prima infrangere"

Gala SAS Gym Legendele Piramidei e joi seara, la PRO X, de la ora 21:00!

Campionul Serbiei la kickboxing, Nikola Todorovic si-a nimicit adversarul in meciul pentru centura. Sarbul a reusit una dintre cele mai tari lovituri ale anului trecut in meciul pentru centura. 

Todorovic vine la la Bucuresti sa se bata intr-un superperfight cu El Nino Pattvean, in gala SAS Gym Legendele Piramidei, care e joi seara la PRO X, de la ora 21:00.

"Nu uita, numele meu este El Nino, ceea ce inseamna tornada! Va veni cod rosu de lovituri peste tine!", e amenintarea romanului. 

El Nino Pattvean se antreneaza cu Dan Mocanu, agentul rutier din Gaesti care descopera campioni in ringul de kickboxing.

"E cel mai greu meci pe care l-a disputat pana acum. Desi a avut numai meciuri grele, asta este o adevarata piatra de incercare, dar sunt sigur ca va face o figura frumoasa. Si, desi adversarul lui este neinvins pana la momentul acesta, ca si el, sarbul va suferi prima infrangere", spune antrenorul Mocanu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raport: Decesele raportate în alerte.ms.ro sunt cu 13% mai numeroase decât cele din datele INS
BRAT
Modifică setările cookies