Jocurile Olimpice

România - Noua Zeelandă 0-0 | Visul frumos s-a terminat! Final de drum pentru naționala lui Rădoi la Jocurile Olimpice!

România nu a reușit să câștige cu Noua Zeelandă și a încheiat grupa pe locul al treilea! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 11:05
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 14:11

România 0-0 Noua Zeelandă 

Naționala României a fost eliminată din grupe de la Jocurile Olimpice, după ce a încheiat pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Noua Zeelandă, însă cu un golaveraj mai slab. „Tricolorii” au reușit să înscrie o singură dată, în meciul cu Honduras și au încasat patru goluri, toate în partida cu Coreea de Sud, care s-a calificat din poziția de lider al Grupei B. 

  • România - Noua Zeelandă, LIVE TEXT de la 11:30! Tricolorii au nevoie de o victorie pentru a se califica în sferturi

Astfel, jucătorii lui Rădoi au obținut o victorie, o înfrângere și un egal la turneul olimpic. 

FINAL! 

Min. 90: OCAZIE ROMÂNIA! Rațiu primește în careu și sutează puternic, dar portarul reține balonul!

Min. 87: Încă o schimbare pentru România! Sefer a intrat în locul lui Florescu. 

Min. 78: Triplă schimbare la România! Chindriș, Dobre și Dulca au ieșit din teren, în locul lor au intrat Deaconu, Vali Gheorghe și Ciobanu. 

Min. 71: OCAZIE ROMÂNIA! Rațiu reia cu capul după o centrare la bara a doua, dar portarul intervine și respinge în corner! 

Min. 60: OCAZIE ROMÂNIA! Marin reia cu capul după o centrare, dar portarul prinde în ultimul moment, fix de pe linia porții! 

Min. 59: Schimbare pentru România! Ganea intră în locul lui Sîntean. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

PAUZĂ

Min. 45+1: OCAZIE ROMÂNIA! Sîntean, aproape să înscrie după o centrare bună, în fața porții, a lui Florin Ștefan! Atacantul nu reușește să agațe balonul. 

Min. 37: Chris Wood primește o centrare la bara a doua, reia cu capul, dar Aioani a intervenit bine! 

Min. 33: Florescu primește în 20 de metri, își face culoar de șut și trimite puternic spre poartă, dar balonul se duce peste transversală. 

Min. 31: Lovitură liberă periculoasă pentru Noua Zeelandă! Wood a executat puternic, pe jos, dar Aioani a fost atent și a respins. 

Min. 27: Românii cer un henț la coreeni pe o fază de atac a „tricolorilor”. Arbitrul a lăsat jocul să continue. 

INFO: Coreea de Sud conduce în minutul 19 cu Honduras. La aceste scoruri, Coreea de Sud și Noua Zeelandă sunt cele două echipe calificate. România ocupă locul trei. 

INFO: În minutul 21, posesia este 59% pentru Noua Zeelandă. 

Min. 11: OCAZIE ROMÂNIA! Florescu are o acțiune individuală superbă, pătrunde în careu și sutează la colțul scurt, dar trimite în bară! 

Min. 1: A început meciul! 

Echipele de start:

Mirel Rădoi a făcut schimbări în primul 11 pentru meciul cu Noua Zeelandă. Astfel, Ricardo Grigore, Chindriș, Rațiu, Florin Ștefan, Florescu și Sîntean sunt titulari. Pașcanu, Ganea, Sefer, Ciobanu au fost lăsați pe bancă. 

ROMÂNIA: 12.Aioani – 15. Chindriș, 6. Ghiță, 17. R. Grigore – 14. Rațiu, 8. M. Marin (c),18. Dulca, 3. Fl. Ștefan – 13. Florescu, 19. Sîntean, 20. Dobre.
Rezerve: 1. Popa, 4. Pașcanu, 9. Ganea, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 16. Deaconu, 21. Sefer.
Selecționer: Mirel Rădoi

Noua Zeelandă: Woud - Stensness, Elliot, Pijnaker - Champness, Bell, Stamenic, Cacace - Just, Garbett - Wood
Rezerve: Searle - Ingham, Lewis, McCowatt, Stanger, Sutton, Waine


România a început cu o victorie Jocurile Olimpice de la Tokyo. Băieții lui Rădoi au câștigat cu 1-0 în fața Hondurasului. După acest rezultat pozitiv, tricolorii au suferit o înfrângere dură în fața Coreei de Sud. Ion Gheorghe și-a lăsat coechipierii în 10 timp de o repriză, iar jucătorii asiatici au învins cu 4-0. 

Pe de altă parte, Noua Zeelandă a produs surpriza în meciul inaugural de la Jocurile Olimpice, când a bătut Coreea de Sud, cu 1-0. Însă nu a mai putut obține 3 puncte și în următoarea partidă, cu Honduras. După ce a condus de două ori, cu 1-0 și 2-1, hondurienii au dat lovitura și, în minutul 87, au făcut 3-2. 

Astfel, ambele echipe naționale au nevoie de victorie pentru a se califica în sferturile competiției. De asemenea, România trebuie să marcheze și primul gol la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În jocul inaugural, cu Honduras, Elvin Oliva și-a introdus mingea în proprie poartă, iar tricolorii au păstrat rezultatul intact. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!