EXCLUSIV "Pentru asta s-a reapucat de gimnastică". Larisa Iordache dă totul pentru o medalie olimpică: cum se simte

Larisa Iordache s-a calificat în finala olimpică de la bârnă, fiind singura gimnastă care a rămas în competiție pentru România. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 20:29
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 20:32

Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Pauza este una foarte bună, ținând cont că Larisa s-a accidentat la finalul exercițiului din calificări și a suferit o entorsă metatarsiană.

Într-o intervenție de la Tokyo, Cristi Moldovan a vorbit despre starea de sănătate a sportivei și care îi sunt obiectivele pentru finală. 

  • EXCLUSIV Pentru asta s-a reapucat de gimnastică . Larisa Iordache dă totul pentru o medalie olimpică: cum se simte

"Larisa e un pic mai bine, a început deja tratamentul. A fost la doctor și la kinetoterapuet. A făcut primele ședințe de kinetoterapie. Așteptăm... gheață multă. După trei zile o să încercăm să intrăm în sală, să urce pe aparat și să vedem cum reacționează. Sperăm să se recupereze și să facă o figură frumoasă în finală.

Psihic e ok, fizic e bine în afară de problema cu piciorul. O să intrăm de mâine în sală să facă niște pregătire fizică. Am făcut rost de o gheată ortopedică. Pentru asta a revenit, pentru asta s-a reapucat de gimnastică. Acesta e visul ei.", a declarat Cristi Moldovan, antrenorul Larisei Iordache, pentru PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!