Situatie incredibila la Soci: romanii Alexandru Teodorescu si Radu Sovaiala rateaza finala de azi dupa ce LI S-A STRICAT SANIA!

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 11:12
Situatie incredibila la Soci: romanii Alexandru Teodorescu si Radu Sovaiala rateaza finala de azi dupa ce LI S-A STRICAT SANIA!

Toate informatiile de la Soci in LIVE BLOG HaraShow, Romania! DETALII AICI

Alexandru Teodorescu si Radu Sovaiala rateaza finala de sanie dublu masculin, care va avea loc astazi, de la 16.15.

ProSport explica motivul: celor doi li s-a stricat sania in timpul probei de debut, iar organizatorii nu i-au lasat sa concureze pe o sanie de rezerva.

Reactia COSR, pe site-ul oficial: "In timpul primei manse de pregatiri din preziua competitiei olimpice, echipajul masculin al Romaniei de sanie dublu, format din Radu Nicolae Sovaiala - pilot si Alexandru Teodorescu - copilot, s-a rasturnat inainte de a incheia cursa, iar sania a fost avariata. In ciuda faptului ca reprezentantii nostri s-au prezentat cu sania de rezerva, directorul competitiei nu a permis inscrierea echipajului Romaniei in intrecerea olimpica programata miercuri. Oficialii au invocat noile masuri de siguranta impuse dupa Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010, cand, de asemenea inainte de finalul primei curse de acomodare cu pista, georgianul Nodar Kumaritashvili, in varsta de 21 de ani, a zburat in afara spatiului de competitie, accidentul soldandu-se cu moartea sportivului. Echipajul Sovaiala - Teodorescu a fost cooptat in Echipa Olimpica a Romaniei in locul tandemului Paul Ifrim - pilot si Andrei Anghel - copilot, obligat sa se retraga din cauza accidentarii pilotului."

"Din motive care nu tin de noi, vreau sa va spun ca nu vom mai concura in finala de miercuri... Zilele urmatoare va voi explica de ce", a scris Alexandru Teodorescu pe pagina personala de Facebook. Conform ProSport, postarea a fost stearsa dupa 30 de minute.

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies