Are 17 ani sau 30? Raspunsul oferit de Minala dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat actele

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 11:05
Are 17 ani sau 30? Raspunsul oferit de Minala dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat actele

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Scandalul iscat in jurul lui Joseph Marie Minala, jucatorul african acuzat ca nu are 17 ani, asa cum scrie in pasaport, a luat o noua intorsatura.

Jucatorul lui Lazio a rabufnit pe twitter: "Invidia este o slabiciune a omului si a celor slabi la minte. Cand ajungi in Serie A toata lumea vrea sa iti faca rau. Va iubesc. Forza Lazio", au fost cuvintele postate de Minala.

Mijocasul a raspuns astfel acuzatiilor ca nu ar avea 17 ani, asa cum scrie in pasaportul sau din Camerun. Mai multe publicatii din Italia si din Europa, s-au intrebat cum poate sa aiba doar 17 ani, avand in vedere ca arata mult mai batran.

In cazul in care se adevereste ca este mai in varsta decat scrie in pasaport, Minala se inscrie intr-o lunga lista de sportivi africani ce si-au falsificat actele pentru a parea mai tineri si a prezenta un interes mai mare pentru echipele de fotbal.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies