Hai ca VIN sa bem PUTIN :) Vizita neasteptata: Vladimir Putin si-a facut aparitia in tabara delegatiei americane de la Soci! FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 15:01

	Hai ca VIN sa bem PUTIN :) Vizita neasteptata: Vladimir Putin si-a facut aparitia in tabara delegatiei americane de la Soci! FOTO

LIVE BLOG HaraShow | Toate informatiile de la Soci. DETALII AICI

Delegatia americana de la Soci a avut parte de o vizita surpriza.

Foarte relaxat, Vladimir Putin si-a facut aparitia in tabara americanilor, unde si-a petrecut cateva zeci de minute in compania oficialilor din State, prezenti la Jocurile Olimpice.

Presedintele Rusiei a discutat, la un pahar de vin, cu seful delegatiei americane, Larry Probst, dar si cu directorul general, Scott Blackmun.

"Am vorbit in mare despre impresiile noastre de la Soci. A fost foarte interesat sa auda parerile despre infrastructura si nivelul serviciilor oferite. L-am felicitat pentru tot.", a spus Scott Blackmun.

Vizita lui Putin a starnit un interes urias in randul jurnalistilor de la Soci. Zeci de fotografi s-au ingramadit sa surprinda momentul.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies