PUSTIUL roman care vrea sa fie noul Ronaldo! 'Cristian do Portugal' e golgheter la nationala! Cifre impresionante pentru tanar:

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 14:40

	PUSTIUL roman care vrea sa fie noul Ronaldo! 'Cristian do Portugal' e golgheter la nationala! Cifre impresionante pentru tanar:

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Romania a pierdut cel mai tare talent de la Hagi incoace. Sunt cuvintele cu care este descris Cristian Ponde, selectionat la nationala Portugaliei U19.

Pustiul a plecat din Romania cand era foarte mic, iar acum are toate sansele sa-i calce pe urme starului de la Madrid.

'Cristian', cum este cunoscut in Portugalia, joaca la echipa a doua a lui Sporting, de acolo de unde s-a lansat si Ronaldo, atunci cand a plecat din insula Madeira.

Romanul devenit acum portughez cu acte in regula are 19 ani si a marcat de opt ori in 10 partide la U 19 pentru Portugalia.

El mai are contract pana in vara lui 2019 cu Sporting si o clauza de reziliere de 45 de milioane de euro! 25% din drepturile sale apartin lui Jorge Mendes, cel care ii mai are sub contract pe Ronaldo, Mourinho sau Falcao, anunta ProSport.

Ponde are 9 partide la Portugalia U17, 10 meciuri la U18 si 10 la U19. A marcat 8 goluri pentru U19, 2 la U18 si o reusita la U17.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies