JO 2016

Situatia lui Gabriel Sincraian, INCERTA! Federatia Internationala de Haltere anunta ca a fost DESCALIFICAT si a pierdut medalia de la Rio, apoi revine si sustine ca nu s-a luat nicio decizie finala

Situatie confuza la Federatia Internationala de Haltere. Gabriel Sincraian s-a aflat initial pe lista sportivilor descalificati de la Rio, dupa ce au fost prinsi dopati, pentru ca mai tarziu aceeasi federatie sa anunte ca nu s-a luat nicio decizie in cazul sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2016, 15:52
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2016, 15:54

Stirea initiala publicata de Federatia Internationala de Haltere a fost urmatoarea...

"Halterofilul roman Gabriel Sincraian a fost descalificat de la Jocurile Olimpice din Brazilia, pentru incalcarea regulilor antidoping, iar rezultatele sale au fost anulate."

In comunicatul federatiei internationale se arata ca in total sunt patru halterofili descalificati. Pe aceasta lista, in afara de Gabriel Sincraian mai figureaza sportivii Tomasz Zielinski (Polonia), Izzat Artikov (Kirghizstan) si Chagnaadorj Usukhbayar (Mongolia).

Dupa cum preciza documentul, Gabriel Sincraian a fost descalificat pentru consum de testosteron. (captura foto).

Doar ca apoi comunicatul a fost schimbat, iar Sincraian apare pe lista sportivilor in cazul carora nu s-a luat nicio decizie finala. (captura foto)

CITESTE SI

Modifică setările cookies