JO 2016

"Nu mai vreau sa trec prin asa ceva! A fost un mare exemplu ce mi s-a intamplat aici!" INTERVIU EXCLUSIV cu Larisa Iordache la Rio. Prin ce a trecut

Pentru Larisa Iordache, experienta Rio 2016 a fost cu adevarat cumplita. Chemata ca rezerva pentru Catalina Ponor, Larisa nu a avut unde sa se antreneze si nu a avut nici loc in sala.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2016, 10:59
Data actualizarii: Marti 16 August 2016, 11:00

Intr-un interviu pentru Sport ProTV, Larisa spune ca nu mai vrea sa treaca niciodata prin asa ceva, iar Jocurile Olimpice din 2016 reprezinta un exemplu pentru cariera ei.

"Pentru mine a fost un nou inceput. S-a incheiat un ciclu olimpic. Am facut tot ce a depins de mine, nu am nimic ce sa-mi reprosez. Sper ca de acum incolo sa fie un start si un inceput nou si bun, cu multe rezultate. A fost un mare exemplu ce s-a intamplat aici si o intamplare prin care nu as fi vrut sa trec. M-a durut foarte tare sa vad cum se concureaza si eu sa nu pot sa fac asta si nici macar sa intru in sala"

"Tot timpul va exista un daca, un doar, un poate. Asa a fost sa fie. Nu depinde de noi in mare parte totul. Daca ar fi depins de noi, fiecare ar fi facut tot posibilul sa fie bine. Trebuie sustinut fiecare sportiv in parte si sa fie incurajat si atunci cand este jos."

"Eram pregatita, eram gata, insa asa a fost sa fie, regretele nu-si mai au locul acum."

"In primul rand nu ma gandesc la urmatoarele Jocuri Olimpice ca tinta fixa. Vreau sa o iau pas cu pas, sa fiu sanatoasa in primul rand. Sper din tot sufletul sa particip la fiecare concurs cu demnitate si sa fiu eu multumita de mine."

"Deocamdata imi trebuie o mica pauza, sa ma detasez. A fost o perioada ciudata pentru mine. Sper sa vin cu forte noi si sa pornesc la drum cu piciorul drept"

"Este trist sa fie un astfel de rezultat, dar cred ca fiecare sportiv a incercat sa dea tot ce e mai bun pentru a aduce o medalie.", a declarat Larisa Iordache pentru Sport ProTV.

CITESTE SI

Modifică setările cookies