JO 2016

Diferenta intre ei a fost CAT O MEDALIE! Detaliu incredibil: Cum a reusit Gabriel Sincraian sa ia bronzul istoric la haltere

VEZI SI - INTERVIU cu surpriza Romaniei la Rio, Gabriel Sincraian, BRONZ la haltere: "Am palmele rupte! Am ridicat 15 tone pe zi pentru aceasta medalie!" Cum arata palmele lui. SUPER imagini

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2016, 11:55
Data actualizarii: Sambata 13 August 2016, 11:57

600 de grame! Asta a fost diferenta intre Gabriel Sincraian, romanul care a cucerit un bronz istoric la Rio, si locul 4, kazahul Denis Ulanov.

Diferenta intre cei doi a fost aproape cat o medalie. La propriu si la figurat. Medaliile oferite sportivilor la aceasta editie a Jocurilor Olimpice sunt destul de grele, au aproape jumatate de kilogram.

"Medalia asta inseamna totul pentru mine. E cel mai bun rezultat al meu de pana acum. Sunt foarte mandru pentru acest loc de 3 de la Rio. Este foarte grea medalia! Se obtine si foarte greu", a spus Gabriel pentru Sport ProTV, dupa ce a cucerit bronzul.

Amandoi au reusit ca in finala la haltere sa ridice 390 de kilograme, dar departajarea s-a facut la greutatea celor doi, acolo unde Sincraian a cantarit cu 600 de grame mai putin decat adversarul sau.
 

CITESTE SI

Modifică setările cookies