Constantina Dita:"Daca voi fi sanatoasa voi participa la Londra 2012!"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 August 2008, 13:19
Data actualizarii: Marti 26 August 2008, 20:49
Campioana olimpica, Constantina Dita Tomescu a declarat ca in functie de starea de sanatate va participa si la Londra 2012.

"Nu ma asteptam sa iau aurul, ma asteptam poate la o medalie, dar nu la aur! A fost foarte greu, erau foarte multe nume grele la start! Daca voi fi sanatoasa voi participa la Londra 2012! Sa vedem! Baiatul mereu Imi spune mereu 'sa fii sanatoasa mama, te iubesc oricum' " a spus Constantina Dita.

Campioana de la Beijing spune ca a avut parte de o primire excelenta acasa si ca a fost surprinsa de spectatorii de la finishul cursei:

"Am avut o primire extraordinara, mama, familia, cei de la Federatie, COSR, de la club, primul meu antrenor care m-a descoperit ca sportiva. Sunt incantată de primirea pe care ne-au facut-o", a spus Constantina Dita Tomescu

"Eram putin obosita, dar n-am mai simtit oboseala din cauza ca era atata lume. Nu ma asteptam sa fie atata lume la o ora asa matinala. Am fost surprinsa, m-am bucurat foarte mult cand tot stadionul s-a ridicat in picioare. Port medalia cu mine peste tot. Nu i-am facut inca un loc. Am medalii si in Romania si in State si atunci nu i-am facut inca un loc", a precizat Constantina Dita Tomescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!