salariu Zlatan Ibrahimovic AC Milan Zlatan Ibrahimovic Italia

Zlatan Ibrahimovic, decizie radicală despre viitorul său la AC Milan. Suedezul a produs "o surpriză majoră"

Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, va împlini 41 de ani în luna octombrie și este hotărât să continue la AC Milan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 10:34
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 10:49

La jumătatea lunii mai, starul suedez a decis să fie supus unei intervenții chirurgicale, la doar câteva zile după ce a cucerit titlul în Serie A alături de AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic a fost operat la genunchiul stâng şi va lipsi între "şapte şi opt luni". Suedezul a declarat că nu a putut "dormi aproape şase luni" din cauza durerilor, dar şi-a ţinut "promisiunea", conducând-o pe AC Milan la titlul de campioană.

În ciuda accidentări, atacantul și-a prelungit înțelegerea cu formația milaneză până la începutul anului viitor, perioadă în care nu va putea evolua din cauza accidentării. 

"Surpriză majoră pentru conducerea și jucătorii lui AC Milan", au notat cei de la AS, explicând că surpriza majoră o reprezintă suma de bani pe care o va încasa în aceste luni, doar 100.000 de euro

Zlatan Ibrahimovic, spectacol la decernarea trofeului de campioni

Zlatan Ibrahimovic a făcut spectacol la ceremonia de premiere a titlului de campioană din Serie A, reușind să atragă atenția cu gestul pe care l-a făcut la ieșirea pe teren. 

Atacantul de 40 de ani a desfăcut o sticlă cu șampanie pe care a îndreptat-o spre fani, apoi și-a aprins un trabuc spre uimirea colegilor de echipă. 

Modifică setările cookies