"Nu am dormit timp de șase luni". Sacrificiile majore făcute pe Ibrahimovic pentru a o ajuta pe AC Milan să câștige titlul în Serie A

AC Milan Zlatan Ibrahimovic Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 19:37
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 19:50

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a decis să fie supus unei intervenții chirurgicale, la doar câteva zile după ce a cucerit titlul în Serie A alături de AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic a fost operat miercuri la genunchiul stâng şi va lipsi între "şapte şi opt luni". Suedezul a declarat că nu a putut ''dormi aproape şase luni" din cauza durerilor, dar şi-a ţinut "promisiunea", conducând-o pe AC Milan la titlul de campioană în Serie A. 

La o zi după intervenţia chirurgicală suferită la Lyon, care i-a permis reconstruirea ligamentului său încrucişat anterior de la genunchiul stâng, fotbalistul de 40 de ani nu a dat niciun indiciu despre viitorul său, dar a ţinut să-şi relateze calvarul pe Instagram.

"Aceste ultime şase luni, am jucat fără ligament încrucişat anterior. Genunchi umflat timp de şase luni... Am făcut peste 20 de injecţii în şase luni. Am luat medicamente împotriva durerii în fiecare zi timp de şase luni. Aproape că nu am dormit timp de şase luni din cauza durerii. Nu am suferit niciodată mai mult, atât pe teren, cât şi în afară", a scris acesta pe contul de Instagram. 

Suedezul a fost operat deja la genunchiul stâng în iunie 2021, ratând EURO 2020 cu Suedia şi debutul de sezon din Serie A. El a suferit, de asemenea, de probleme la tendonul lui Ahile în acest sezon, pierzând numeroase meciuri cu AC Milan.

"Dar am făcut imposibilul posibil. În spiritul meu, eu nu aveam decât un singur obiectiv, să permit partenerilor mei şi antrenorului meu să fie campioni ai Italiei, pentru că făcusem această promisiune. Astăzi, am un nou ligament încrucişat anterior şi un nou trofeu", a povestit acesta.

Zlatan Ibrahimovic, spectacol la decernarea trofeului de campioni

Zlatan Ibrahimovic a făcut spectacol la ceremonia de premiere, reușind să atragă atenția cu gestul pe care l-a făcut la ieșirea pe teren. 

Atacantul de 40 de ani a desfăcut o sticlă cu șampanie pe care a îndreptat-o spre fani, apoi și-a aprins un trabuc spre uimirea colegilor de echipă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!